Precis vad jag behövde

 Nu har jag inte fått sova ordentligt på jag vet inte hur länge och det börjar att ta ut sin rätt. Jag tar ju dock inte maxdosen sömnmedicin eftersom att då blir jag väldigt seg dagen efter. Men igår gjorde jag det bara för att få sova ordentligt. Och vaknar ändå efter typ fyra, fem timmar. Men lyckades att somna om och sov längre än jag gjort på veckor.

Och ja, jag var rätt så seg när jag klev upp men efter att ha fått i mig morgonaffet och tagit en runda med Karma kände jag hur energin kom tillbaka. Det blev ju typ inget gjort hemma igår när jag kom hem så jag hade massor att göra idag. Vilket blev gjort hyfsat snabbt ändå.

När jag var klar blev det kaffe i soffan och eftersom det är onsdag är det också Liliths tv-dag. Då kommer två av mina favoritserier, Teen Mom och This Is Us. This Is Us är ju rena gråtfesten och det här avsnittet var ju inget undantag. 

Lagom tills avsnitten var slut var det dags att äta. Jag tog fram en matlåda när jag klev upp och det lät så gott när jag tog fram det men när det var dags att äta var jag inte sugen på det alls. Men men, det är mat så det fick bli det ändå medans jag kollade på något avsnitt av All Of Us Are Dead. 

Som vanligt ska jag gå ut med Karma på kvällsrundan ett tag, så klarar hon sig tills det är dags att gå ut på baksidan innan vi ska sova. Det var ju en ovanligt händelselös dag idag, men det var nog precis vad jag behövde tror jag.

Finns inget som rensar tårkanalerna så bra som den här serien


0 comments:

Post a Comment