I got you

 Sista halvan av förra veckan var verkligen inte rolig. As per usual så har jag inget behov av att gå in på detaljer, de som behöver veta vet redan vad som hände. Men jag behövde lite tid på mig att slicka såren, gråta ut rejält ett par dagar för att sedan bita ihop och komma igen typ. Jag har accepterat det, jag vet vad som kommer att hända så småningom och eftersom jag inte kan påverka det får jag acceptera. Jag får helt enkelt göra det bästa av nuet. Även om man alltid har det där jävla hoppet fast det egentligen inte finns något hopp om en bra lösning. Enough said about that.

Jag fick svar på min första inlämning och jag hade ju nöjd mig med bara godkänt men jag fick sån bra feedback att det har fått mig på bra humör hela dagen. Speciellt med tanke på hur knäckt jag var när jag gjorde den inlämningen.

Karma har lyckats få i sig något när vi har varit ute som hon verkligen inte mådde bra av. När jag kom ut från duschen idag hade hon äntligen kräkts upp det efter att ha försökt hela förmiddagen. Det hjälpte nog att hon åt gräs och löv ute också. Vilket jag lät henne göra det här gången, eftersom det får henne att kräkas och jag kände att hon behövde det.

Eftersom jag sov riktigt illa inatt så messade jag lite med Dan till och från. Vi kan gå år utan att ha nån kontakt med varandra, sist var nog ett par, tre år sen. Men så fort vi har kontakt igen är det som om vi aldrig nånsin haft uppehåll i våran vänskap. Han är nog en av dem som vet allra mest om mig utan att någonsin döma mig för några av mina screw ups. Precis som jag aldrig har dömt honom för några av hans screw ups. Han är min tvillingsjäl. Inte i ett romantiskt perspektiv, man kan ha tvillingsjälar även som vänner. 

Känner mig rätt så nöjd med det


0 comments:

Post a Comment