Guess who's back, again

Oj, det var ju inte igår man var här kan jag ju inte påstå. Så då var det väl dags nu tänker jag. 

Så vad har hänt sen sist då? Det blev inte så mycket mer med S efter att jag hade varit nere hos honom i Helsingborg och sen dess har jag hållit mig långt borta från allt som har med killar att göra. Tills JK dök upp. Igen ska man väl säga. Vi har haft kontakt i flera år till och från men det har liksom aldrig blivit mer än så. Fram tills de senaste veckorna när vi har messat i timmar varje dag, och våra telefonsamtal alltid är minst en timma långa men det känns som fem minuter. Och när han skriver "babe" så blir jag knäsvag. Så efter föreställningen om en vecka så har vi bestämt oss för att träffas ute. Och trots att vi har så mycket kontakt så blir jag ändå nervös när jag tänker på det.

Jag har även hunnit med att byta hårfärg. Mitt hår mådde så dåligt av alla blekningar så jag kände att det behövde få vila ett tag så istället gick jag tillbaka till min gamla mörkbruna. Jag var inte alls nöjd till en början och saknade mitt blåa hår något otroligt men nu har jag vant mig och trivs väldigt bra med den här färgen.

Idag kommer Leo så när han kommit hit och lämnat av väskan så ska vi som vanligt gå till affären och köpa något gott till kvällen. Till middag får det bli laxpasta då jag hade allt förutom grädde hemma. Kvällen lär vi ju tillbringa i soffan och titta på nån av de serier vi följer. Som jag längtar efter den ungen även fastän jag träffade honom både i tisdags och i torsdags. Men fram tills han är här så kommer Karma och jag ligga i soffan och kolla på Bridgerton jag precis börjat på. Bättre sent än aldrig.
Känns som att se en gammal vän när man tittar i spegeln

0 comments:

Post a Comment