Advertisements

Fy vilken start vi fick på dagen. Mitt alarm ringde inte, väckarklockan var död, så jag vaknade av att Kalle ringde och stod utanför och det var dags att åka. Så upp, slita upp barnen, slänga på sig första bästa plagg och slita med sig en påse äpplen. Men vi hann i tid, och som tur var hade Kalle med sig en påse ätbart han delade med sig av.

Matchen igår gick jättebra, de vann rätt stort. Matchen i morse gick mindre bra. Hela laget var otroligt ofokuserade och som ett resultat fick de storstryk. Sen var det ett långt uppehåll till nästa match som det är samling till halv ett, så vi tog och åkte hem mellan. Jag har lite jag måste hinna göra innan vi åker till nästa match. Som att diska, vilket jag inte hann igår, och rulla cigg vilket jag inte hann i morse innan vi skulle åka. Beroende på hur det går i nästa match vet vi om det blir fler matcher, slutspel i såna fall. Jag är lite av en hemsk mamma, och hatar den här cuphelgen, så jag hoppas nästan att det inte blir slutspel. Och blir det det så blir det inte i hallen de spelar nu, som ligger relativt nära. Utan då får vi vackert ta bussen ner på stan i såna fall, vilket jag helst vill undvika eftersom de går så sällan på helgen.

En trevlig överraskning igår för barnen på invigningen var att deras morfar kom ner han också. Jag visste att han hade funderat på det, men inget var bestämt så jag sa ingenting till trollen. Men när vi stod där och tittade på uppträdandena så kollade jag mig omkring och såg honom stå en bit bort. Men vi stannade inte tiden ut, sömnen var viktigare, speciellt för Maja så att hon skulle vara pigg och utvilad tills idag. Så när vi var hemma vid nio på kvällen var det raka vägen i säng för trollen. Jag och J lade oss i sängen för att kolla senaste avsnittet Greys innan vi skulle sova, men jag var så trött att det slutade med att jag somnade med huvudet på hans axel i slutet av avsnittet.

basket

Follow on Bloglovin
Dag 54 av 100
Dag 54 av 100

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.