Advertisements

Jag hade helt missuppfattat igår. Det var F04 som hade gått vidare och Maja spelade ju med F05. Men hela laget skulle vara där och heja och hejade fram dem till ett silver. Maja ringde mig helt lyrisk och berättade att F04 hade gått till final. Och det blev som sagt ett silver. Själv roade jag mig med allt jag inte hunnit med under helgen, det var lagom skoj. Ligger fortfarande efter med all tvätt så jag vet vad jag kommer att roa mig med hela veckan efter praktiken.

Maja och J ligger fortfarande och sover, de har sovmorgon på måndagar. Somliga har tur. Leo sitter i köket och ska äta frukost. Han har en rejäl hosta men är feberfri och halvpigg så han få gå till skolan. Dock med en lapp som säger att han inte ska vara med på gympan. Det skulle han aldrig fixa. Så får vi väl se om de ringer ifrån skolan att han behöver gå hem men det tror jag inte. Så dålig är han inte, då hade han fått vara hemma om jag trodde att han inte skulle klara det.

I eftermiddag ska jag som sagt roa mig med tvätten och ta hand om hemmet. Trots att jag höll på fram tills middagen igår är det fortfarande saker som behöver göras. Så jag får ta itu med det medan tvätten snurrar. Har jag tur hinner jag lägga mig på soffan en stund, somnade inte förens vid midnatt igår. Så just nu ser jag fram emot kaffet på jobbet lite extra mycket. Det kommer behövas idag.

Leo

Follow on Bloglovin
Dag 56 av 100
Dag 56 av 100

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.