Advertisements

Gud vad skönt det var att få sova ut ordentligt. Jag vaknade på bästa sätt, att J lade armen runt mig. Finns inget bättre sätt att vakna på.

Igår fanns det helt enkelt inte tid till att blogga, och när tiden väl fanns var jag för trött för att sätta mig. Vi lade oss i sängen och kollade serier istället och sen somnade jag gott.

Men innan det var vi nere på stan och handlade födelsedagspresenter åt Leo. Han fyller ju nästa helg. Jimmy var också med. Vi avslutade hela shoppingturen, som var snabbt avklarad, med en fika innan vi tog bussen hem.

Idag blir det en tur till ÖoB med Kalle. Jag måste fylla på städskåpet och handla fika till Leos kalas. Halsen har börjat bråka så jag har egentligen ingen större lust att åka, vill bara gå hemma i myskläder. Men idag är enda dagen som funkar så då får det bli så. Efter det tror jag att Kalle skulle färga mitt hår också. Jag har en gigantisk utväxt jag måste få ordning på.

Vi avslutar kvällen med pizza, serier och så ska vi se filmen Deadpool. J har redan sett den en gång på bio, men jag har inte sett den och vill gärna se den. Och han tyckte den var tillräckligt bra för att se igen så då får det bli så.

Valborg idag men vi har ingen lust att stå och frysa vid en brasa så vi stannar hemma i sängen istället. Slipper valborg nu för tredje året i rad och det är otroligt skönt. Förra året var trollen hos sin pappa som de är i år och året innan det regnade det och de ville inte gå ut så vi stannade hemma och åt pizza istället.

Leo
Hellre pizza än valborg

 

Follow on Bloglovin
Dag 60 av 100
Dag 60 av 100

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.