Advertisements

Det blev lite ändrade planer igår. Vi åkte till ÖoB som planerat och köpte det vi skulle ha men hoppade över hårfärgningen. Varken Kalle eller jag kände för det så vi ska ta det nån gång nu i veckan som kommer istället. Så länge det är gjort tills Leos kalas nästa helg är jag nöjd. Var för trött för att orka bry mig om en utväxt. Istället åkte vi hem, Kalle släppte av mig och J och jag packade upp allt jag hade handlat och ställde det på sin plats. Sen placerade vi oss i soffan och slappade en stund.

J var snäll nog att gå och handla pizza utan mig så jag fick stanna kvar i soffan under filten. Halsen bråkar fortfarande så jag är inte mitt piggaste, det kan jag ju inte påstå. Så det var skönt att slippa gå iväg, jag hade ju redan krupit i mysbyxorna, det gjorde jag nästan på en gång när vi kommit hem efter att ha handlat. Vi käkade våra pizzor framför tvn och kollade på nåt skräpprogram. Efter det tog jag en dusch och rakade benen. Jag köpte ju nya blad till min hyvel när vi var på stan i fredags, och så har klantiga Lilith köpt fel blad. Bra bra. Så det var bara att köra på det gamla bladet, inte att rekommendera.

Efter duschen pratade jag en snabbis med kusinen i telefonen sen kröp jag ihop bredvid J i sängen och vi kollade på Deadpool. Den var helt ok, rätt rolig mellan varven. Och jag gillar ju Ryan Renolds stenhårt. Sen blev det ett avsnitt Blue Bloods innan det var dags att stänga av tvn och försöka få lite sömn. Men jag hade jättesvårt att somna och klockan var nog närmare fyra i morse innan jag lyckades.

Därför var jag rätt överlycklig över att få en lång sovmorgon i morse. Blev väckt av J, klev upp och rökte sen tillbaka till sängen igen och så låg vi där en stund och gosade. Sen var det dags att kliva upp och starta kaffebryggaren.

Idag har jag lite att göra, men inte överdrivet mycket. Ska diska, rulla cigg, tvätta och sen se om jag hinner/orkar få på sängkläderna i trollens sängar. De kommer ju inte hem förens i morgon så jag hinner ju i morgon efter praktiken om det inte blir gjort idag. Men i morgon börjar jag ju med nya tider så jag vet inte hur mycket jag kommer hinna/orka då så det är väl lika bra att försöka få det gjort idag.

Johnny

Follow on Bloglovin
Dag 61 av 100
Dag 61 av 100

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.