Advertisements

Det gick jättebra med de nya tiderna igår. Enda nackdelen är att på eftermiddagen finns det inte så mycket att göra när jag inte har tillgång till datasystemet. Det stod väldigt klart igår eftermiddag att det finns inte en chans att komma upp i 100% där. Så på onsdag får jag ta upp med min arbetsspecialist att han nog får leta upp ett nytt ställe. Riktigt trist för jag trivs så bra där.

När jag kom hem startade jag en maskin tvätt, gjorde det som skulle göras och sen var jag tvungen att lägga mig på soffan. Tror det är massor med pollen i luften för jag var helt död. Där blev jag liggandes tills det var dags att ta itu med maten, tvätten fick vänta tills vi hade ätit.

Resten av kvällen var lugn. Jag och J avslutade kvällen i sängen med att kolla på The Good Wife innan vi lade oss för att sova.

När alarmet ringde i morse var jag helt död  men det var bara att kliva upp och väcka Leo. Sen tillbaka till sängen för att få liv i J. Sen upp igen och jag hamnade här. Ska strax göra mig i ordning och se hur mycket jag hinner göra innan det är dags att gå iväg till praktiken. Eftermiddagen lär väl bli en repris på igår. Jag längtar tills praktiken så att jag kan få i mig lite kaffe, det behövs verkligen.

kaffe

Follow on Bloglovin
Dag 63 av 100
Dag 63 av 100

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.