Advertisements

Gud vad tråkigt det var på praktiken igår. Det var nästan inga alls där. Vi brukar vara runt 65 st och var väl runt 15 igår. Och jag hade sån pms så mitt humör var inte att leka med. Och min handledare i arkivet pratade konstant. Jag ville bara skrika till henne att vara tyst, men så får man inte bete sig när man är vuxen så det var bara att hålla god min och svara. Men oj så skönt det var när hon gick hem tidigt, vid halv tolv, och jag fick sitta där i lugn och ro och arbeta. Men det fanns nästan ingenting att göra så jag smet hem vid halv ett.

Innan Leo kom hem hann jag skura badrum och toalett, diska, bädda och lite annat smått och gott. När han kommit hem gick vi och handlade. Fredagsmys, fika till kalaset idag (jag bakar inte) och lite annat smått och gott. Så när vi kom hem var det enda som var kvar att göra att ta golven och det var snabbt gjort. Sen hann jag sitta ner i ca 20 minuter innan det var dags att börja med maten. Efter maten tog jag disken, igen, sen var det äntligen dags för en låååång dag som avslutade kvällen.

Trollen skulle fredagsmysa och det var Leos tur att välja film så självklart blev det Winx. Jag hatar Winx. Bland den sämsta skiten jag har sett. Så därför passade det utmärkt för mig att krypa ner i sängen under täcket och kolla serier tills det var dags för trollen att lägga sig. Och jag var sååå trött så jag hade kunnat somnat redan då. Men då hade jag inte vaknat att att J messade mig så att jag kunde komma ner och öppna så det var bara att hålla sig vaken. Som tur är så kom han inte så sent, runt halv tio. Vi kollade lite serier sen var det äntligen dags att sova.

Idag vaknade jag första gången klockan sju. När man är ledig! Tror kroppen börjar vänja sig vid att gå upp tidigt. Gick upp och tog en cigg och sen gick jag och lade mig igen och lyckades somna om och vaknade några timmar senare. Klev upp och gav Leo hans presenter och han blev sååå nöjd. Två av hans favoritdockor ur hans nya älsklingsfilm och en My Little Pony. För tillfället leker han för fullt.

Jag ska snart göra mig i ordning och ta hand om frukostdisken. Sen behöver jag bara rulla cigg och bädda så är vi redo för kalas. Har en väldigt otålig Leo här hemma som för tillfället leker med sina presenter.

lilith

Follow on Bloglovin
Dag 67 av 100
Dag 67 av 100

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.