Advertisements

Kalaset igår var en succé, i alla fall om man frågar Leo. Och det var hans kalas så det är det enda som räknas. Det var massor med fika, bra presenter och skattjakt. Och jag fick umgås med kusinens minsting massor, nästan så man blir sugen på en till haha. Men bara nästan.

När alla väl hade åkt var vi helt slut. Det blev nuggets till middag, enkelt och bra för trött mamma och trötta barn. Ingen av oss var speciellt hungriga så vi åt bara några var. Perfekt med mat man får äta med händerna en sån här dag.

När trollen hade lagt sig kröp jag och J ner i sängen med lite serier. Bästa sättet att avsluta en kväll på. Klockan var rätt sent när vi kom i säng, men det är ju lördag så vad gör det?

Kalaset var ju igår men det är idag Leo fyller. Grattis min tioåring! Stora killen. Jag som fortfarande kommer ihåg när vattnet gick och vi fick åka in till förlossningen mitt i natten kvällen innan jag skulle snittas. Jag fick värkstillande dropp så jag klarade mig under natten och så snittades jag tidigt på morgonen.

För tillfället är de iväg till Tuna Park med Kalle. Som även skulle vara snäll och köpa med sig mjölk hit. Skulle njuta av en mugg kaffe, öppnar kylskåpet för att hälla i mjölk och så har nåt av trollen tagit sista mjölken utan att säga till. Mindre glad Lilith. J är iväg till en kompis och ska kolla film så kommer han sen. Så för tillfället är det bara jag och katterna hemma. Hade ju varit skönt om man då fått sitta här med en mugg kaffe, men det kunde jag ju glömma tydligen.

Grattis min älskling
Grattis min älskling

 

Follow on Bloglovin
Dag 68 av 100
Dag 68 av 100

2 Comments

  1. Jag gillar din Blogg mera nu, när inläggen liksom kommer rullande & man inte längre behöver klicka på inlägget för att läsa 🙂 Synd med mjölken där, hoppas att kaffet smakade extra gott när du väl fick nåt 🙂 Härligt med ett lyckat kalas! Grattis Leo! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.