Advertisements

Usch, det borde finnas en lag emot att gå upp så här tidigt. Jag är helt klart inte människa vid den här tiden. Men det är bara att gå upp och se glad ut. Väckte Leo som vanligt halv sju bara för att mötas av beskedet att han minsann har gympa idag och därför duschar där så han behövde inte duscha nu. Men jag kom i alla fall ihåg att J ska upp klockan åtta och Maja tio över åtta. Alltid nåntng.

Igår fyllde ju Leo år och här hemma är det tradition att den som fyller även får välja mat. Han valde hemmagjord pizza. Men eftersom alla vill ha olika fyllning på så gjorde vi inte en enda stor utan vi gjorde var sin liten. Vi köpte Santa Marias pizzabottnar och sen fick trollen välja fyllning och då blev det båda räkor och ananas. Själv tog jag bara skinka och champinjoner. Och sen självklart massor med rivn ost. Det blev helt ok men det är ju ingen favorit. Men trollen hade kul när de fick göra sin egen pizza och då är jag nöjd.

Igår beställde vi sommarkläder till hela familjen. Trollen har ju bytt storlekar sen förra sommaren och själv har jag inga kläder som passar på praktiken. Ja det gäller att anpassa sig och då funkar inte jätteurringat och kortkort kjol, så då fick jag beställa lite nytt. Som inte alls är jag men som passar på praktiken. Jag lär ju byta om så fort jag kommer hem.

Idag är det praktik och jag ser inte fram emot det. Jag trivs jättebra där, men gud så skönt att slippa gå upp vid den här tiden. Eller att få gå och lägga sig igen när trollen gått till skolan. Det kan jag sakna även om det självklart är skönt att ha nåt att göra om dagarna. Men jag vet att när jag väl är där så går det bra. Det är bara vid just den här tiden jag inte vill gå dit utan vill krypa ner i sängen igen.

Pizzabakning pågår
Pizzabakning pågår

 

Follow on Bloglovin
Dag 69 av 100
Dag 69 av 100

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.