Advertisements

Det blev inget bloggat igår. På morgonen fanns det inte tid och sen fanns det inte ork till att sätta sig vid datorn. Jag var så trött igår så jag slog inte ens på datorn förens sent, och då enbart för att komma åt mina serier på mediacentret i sovrummet.

Idag är det dags för BUP med Leo. Klockan nio ska vi vara där vilket betyder att jag blir sen till praktiken. Men så får det vara då. K kommer också. Jag vet fortfarande inte om Leo vill att vi följer med in eller om han vill prata ensam. Jag har några saker jag skulle vilja prata om, bland annat Leos brist på impulskontroll. Men vet inte om det är BUP jag ska ta det med, eller habiliteringen pga hans diagnos. Vi får se.

Efter BUP åker jag och lämnar Leo på skolan och så åker jag till praktiken. Det blir ingen lång stund där och jag sörjer att jag missar morgonkaffet. Får ta lunchkaffe istället helt enkelt.

Sen när båda barnen slutat skolan åker vi ner på stan och möter upp J och så ska vi handla skor till Maja. Det har gått hål på hennes så det är verkligen dags att köpa nytt. Sen blir det hem och fixa med allt. Måste klämma in att handla mat också, om vi inte tar en enkel utväg och äter nere på stan.

kaffe

Follow on Bloglovin
Dag 71 av 100
Dag 71 av 100

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.