Advertisements

Vi hade det så trevligt hos pappa igår så. Kalle fixade med hans dator och så åt vi god mat. Kött, potatis och sås, så gott så. Jag tror vi var där till runt halv åtta innan vi begav oss och hämtade upp J och sen släppte Kalle av oss här. Vi kollade sista avsnitten av Sons of Anarchy säsong 4 och så kollade vi två shower av Magnus Betnér. J tycker att han är ”så där” så jag tvingar honom att kolla för att han ska inse hur bra det är. 🙂 Klockan var närmare ett innan vi kom i säng.

Idag fick jag sova till tjugo över tio och J vaknade strax efter mig. Vi låg i sängen och myste en stund innan han hoppade in i duschen. Jag tänkte gå upp och sätta på kaffe men bestämde mig för att ligga kvar en stund till, och kände hur tunga ögonlocken blev. Så jag låg och småslumrade medan han duschade och gick och handlade. Sen klev jag upp och satte på kaffe och placerade mig här. J ska snart iväg hem och hämta lite grejer och sen kommer han tillbaka.

Senare kanske vi får besök av Jimmy. Vi har pratat om det tidigare och det sista jag hörde var att han kommer över runt klockan tre idag. Det ska bli trevligt. Han har aldrig varit här tidigare. Han har i alla fall hört av sig till J och sagt att han dyker upp vid tre.

Jag har lite jag ska hinna med att göra också. Måste tvätta och dammsuga. Sen allt det där vardagliga som rensa kattlådan, rulla cigg, göra sig i ordning osv. Det passar jag på att göra när J är iväg hem snart. Han dricker kaffe för fullt och sen ska han i väg så att han hinner tillbaka innan Jimmy kommer. Jag kanske också borde ta och sätta lite fart så jag inte fortfarande går omkring i morgonrocken när Jimmy kommer haha.

lilith

Follow on Bloglovin
Dag 75 av 100
Dag 75 av 100

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.