Advertisements

Det blev lite ändrade planer igår. Jimmy avbokade men istället kom Kalle över. Han ville dels läsa igenom Leos gamla utredning och så skulle han klippa klorna på Sötnos. Hon kloar ju inte på klopelaren som Roxy gör så hennes klor växer sig riktigt långa och vassa. Och jag är så feg så jag vågar inte, är rädd att jag ska klippa för långt in. Så det brukar Kalle göra och även den här gången gick det så bra så. Sötnos låg kvar i datastolen så snällt så under hela tiden och lät Kalle klippa bäst han ville.

När Kalle hade åkt kröp vi ner i sängen och kollade på dels Magnus Betnér och sen lite tv-serier. Vi kom i säng hyfsat tidigt men somnade sent ändå. Ja, jag gjorde i alla fall, hade lite att tänka på. J somnade rätt fort så till slut kröp jag nära honom och så somnade jag. Det finns ingen bättre sömnmedicin än att krypa nära den man älskar. I början när vi träffades kunde varken han eller jag somna så, nu har jag svårt att somna på något annat sätt.

Idag är det praktik som gäller och jag har ingen lust. Jag trivs ju där, men dels är jag trött och vill bara somna om, och så är jag så trött på min handledares konstanta pratande om precis allt precis hela tiden. Det går absolut inte att bara sitta tyst och jobba när hon är med. Nej då. Tur att det bara är nästan 2 timmar, sen slutar hon och jag får tillbringa sista timmarna i tystnad.

Och så kommer äntligen trollen hem. Som jag har saknat dem! De helger de är hos sin pappa är det så tomt här hemma, även om J är här. Det är liksom nånting som inte stämmer när de är borta. Men idag kommer de äntligen hem. Ingen måndagsångest här inte idag.

Får se vad eftermiddagen har att bjuda på. Jag borde hinna det mesta innan jag går till praktiken så det är nog inte så mycket kvar att göra förutom tvätten när jag kommer hem. Har jag tur hinner jag lägga mig på soffan en stund, det känns som det kan behövas nu när jag hade så svårt att somna igår. Längtar som fan efter första muggen kaffe på praktiken.

kaffe

Follow on Bloglovin
Dag 76 av 100
Dag 76 av 100

2 Comments

  1. Det är så jobbigt med handledare som inte låter en sitta tyst. När jag sökte jobb som bussförare efter busskolan tyckte de på bussbolaget jag ville jobba hos att jag körde lite för dåligt. Då fick jag en kvinnlig handledare som skulle studera hur jag körde i några dagar. Hon pratade oavbrutet, frågade ut mig om hela mitt privatliv, om eventuella sjukdomar, eventuell pojkvän osv. osv. Till slut blev jag så stressad att jag nästan krockade. Jag fick aldrig nåt jobb där heller så klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.