Advertisements

Fy vilken dag det var igår, man hade kunnat tro att det är tisdag.

För det första ville min handledare aldrig vara tyst, som alltid. Hon skulle diskutera allt ifrån Eurovision, som jag sa att vi inte tittade på men som hon ändå diskuterade i 30 minuter, till sina senaste krämpor. Det var underbart att få gå på lunch sen och slippa henne. Gud vad jag längtar tills semestern.

Sen när jag kommer hem och ska lägga mig och vila efter att tvätten är startad så håller de på att borra upp isolering på fasaden, det lät en hel del kan jag lugnt säga. Så jag fick vänta tills de slutade innan jag kunde vila, och då hade jag ändå rykt ihop med J så då fick jag ingen ro. Så hela eftermiddagen var jag trött.

Sen när J väl kommer hit så säger han inte ett ord. På över en timma. Inget mer än ”hej” när han kom. Inte ett pip förens vi ligger i sängen och kollar Sons of Anarchy. Så självklart blir det ännu mer tjafs, Lilith blir skitarg och vräker ur sig världens mest dumma och elaka grej. Vilket får J att börja packa ihop sina grejer, och det förstår jag så väl. Jag gick över gränsen och han har all rätt att bli förbannad. Jag var enbart ute efter att såra honom när jag sa som jag gjorde. Men vi löste det och han stannade, och jag mår skit. För att jag gick för långt, gick tillbaka till hur jag var förut. Den jag inte vill vara och som jag kämpat så hårt för att komma ifrån. Förstår inte hur J kunde förlåta det jag sa, men jag är glad att han gjorde det och att han stannade.

Idag är det praktik, sen handla sen hem och fixa. Tror inte jag kommer hinna ta allt nu på morgonen innan jag ska iväg. Sen ska jag sitta i arkivet och försöka stänga öronen för min handläggares babbel tills det är dags att gå på lunch. Sen går hon hem och eftermiddagen får jag sitta i ljuvlig lugn och ro innan jag slutar och det är dags att ta bussen till affären, handla hem det som behövs och sen få komma hem och ta itu med det som behövs göras.

Jag hoppas att jag hinner lägga mig på soffan en stund för jag är fortfarande helt slut efter igår kväll. En timma eller två på soffan är nog precis vad som behövs.

Inte bara jag som tycker om att ligga på soffan
Inte bara jag som tycker om att ligga på soffan

 

Follow on Bloglovin
Dag 77 av 100
Dag 77 av 100

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.