Advertisements

Usch, idag var det tufft att komma upp. Jag lade mig ner en kvart till innan jag gick upp och såg till att Leo kom in i duschen. Sen tillbaka till sängen för att väcka J. Vi låg och myste en stund innan vi klev upp. Jag hade kunnat ligga kvar hela dagen.

Idag är det praktik och möte med min arbetsspecialist. Han kommer dit som vanligt. Vet inte om chefen skulle vara med också. Det lät som det förut, men hon är alltid så upptagen, hon sköter två tjänster, så det är inte alls säkert att hon hinner. Jag hoppas  hon är med så vi kan lösa det här med att tjänsten bara är på 60% och jag behöver mer än så för att gå runt. Vi får se helt enkelt. Men det vore skönt att ha det löst, så kan jag släppa den oron.

Efter praktiken ska jag till skolan och ha möte med Leos fröken. Inte helt oväntat så kommer inte K. Han kunde inte komma ifrån tydligen. Ett besök på BUP var vad han mäktade med innan han blev så där otroligt upptagen som bara han kan bli. Som ingen annan byggnadsarbetare, eller vad han nu än är, kan vara. Jopp, han typ river väggar eller nåt sånt men är ändå så otroligt upptagen och viktig att han inte kan ta ledigt för att diskutera sin sons skolsituation. Jag blir så trött. Men jag har skött allt själv i fem år nu sen jag fick egen vårdnad så det är lugnt, jag kan fortsätta sköta det själv. Det kommer ändå tillbaka och biter honom i rumpan så småningom. Det är jag säker på.

Efter mötet så blir det en tur till affären för att handla lite till middagen, vad vi nu än ska äta. Sen hem och fixa. Kommer inte hinna så mycket innan jag går så det lär finnas kvar att göra när jag kommer hem. Ska även tvätta Leos strumpor och Js nya tröja. Ja, jag tycker att kläder ska tvättas innan man använder dem. Och jag har inget emot att göra såna saker åt honom. Jag älskar ju honom, då gör man sånt för varandra.

Johnny

Follow on Bloglovin
Dag 78 av 100
Dag 78 av 100

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.