Advertisements

Mötet igår på praktiken gick otroligt bra. Det är nästan 100% säkert att jag få ta över i höst när min handledare går i pension. Anställning here I come! Hon sa också att hon ska försöka skaka fram 15% till så att jag får en tjänst på 75%. Då går jag runt.

Mötet med Leos fröken gick också bra, hon tar verkligen det här på allvar. Som väntat så dök inte K upp, han är ju så otroligt viktig och upptagen. Hela byggbranchen skulle rasa utan honom tydligen. Jag är så trött på det att jag spyr. Ett besök på BUP var vad han fixade innan han som vanligt lade över allt ansvar på mig att fixa allt medan han är upptagen med sitt. Där ser man hur hans prioriteringar är. Jag och Leos fröken pratade om hur det har varit i skolan, hur det är nu och hur han vill att det ska vara. Det har i alla fall blivit bättre även om det inte är helt bra än. Men känns skönt att det är på rätt väg.

Vi satt väl en timma ungefär innan jag och Leo begav oss iväg till affären för att handla det som behövdes. Sen hem och fixa det som skulle fixas. Jag skulle ha tvättat Js tröja men kunde inte hitta den nånstans. Det var inte så konstigt för det visade sig att han hade den ju på sig fick jag veta när jag frågade honom vart den var.

Det fanns ingen tid till att lägga sig på soffan och jag var skittrött. Så jag sket i att laga mat och så fixade vi matlådor istället. Skönt att det finns när man behöver det. När J kom över så tvättade jag hans tröja äntligen. Sen när trollen lagt sig kröp vi ner i sängen och kollade på två avsnitt av Sons of Anarchy innan det var dags att sova.

Idag är jag ledig! De har friskvårdsdag på jobbet, ingen skulle vara där så det skulle inte finnas nåt att göra. Så chefen sa att jag kunde vara ledig. Messade min arbetsspecialist när jag fick veta det och han sa att eftersom jag inte begärt ledighet utan den är ofrivillig så drar han inte av något för mig. Ledigt med betalt, även om det inte är mycket. Tackar tackar.

När jag fått iväg trollen till skolan ska jag lägga mig och somna om. Försöka i alla fall. De håller ju på att sätta upp isoleringen på fasaden så mellan varven låter det rätt mycket. I värsta fall får jag vänta tills de går på frukost och passa på att somna då, för när jag väl somnat kan de hålla på bäst de vill.

Eftersom vi åt matlådor igår finns allt hemma till maten idag. Så slipper jag gå och handla och kan istället gå i myskläder hela dagen. Gud så skönt med en ledig dag där man slipper göra sig i ordning, sminka sig och gå ut. Bara stanna hemma hela dagen.

lilith

Follow on Bloglovin
Dag 79 av 100
Dag 79 av 100

4 Comments

  1. Låter spännande med anställningen! : Håller tummarna för dig.1

    Skönt med en extra ledig dag sådär.

    brukar sällan lämna min mail på bloggar, för vill inte ha min inkorg fylld med svars mail. gör det bara när jag blir tvingad haha. Men brukar radera direkt utan läsa dem faktiskt 🙂
    Days by Johanna recently posted…Hej då nouw bloggareMy Profile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.