Advertisements

Gud vilken skön dag det var på praktiken igår. Jag slapp min handledare hela dagen. En av avgiftshandläggarna har gått på semester så jag tillbringade dagen med att fixa hans avgiftsbeslut som skulle skickas iväg och så skulle kopiorna arkiveras. Det tog hela dagen. Pratade även med chefen och hon sa att från och med nästa vecka slipper jag köket också. Guuud så underbart. Jag kommer bara få hålla på med det administrativa. Det jag vill göra. Köket har varit ett nödvändigt ont.

När jag kom hem var det bara tvätten kvar. Jag hade hunnit fixa allt på morgonen förutom att bädda eftersom J fortfarande sov när jag gick, men han bäddade när han klev upp. Och han var kvar här när jag kom hem ifrån praktiken. Så vi hann kramas lite innan han gick hem. Leo gick iväg till en kompis. Så fort J gick hem så somnade jag på soffan, totalt slut. Jag har varit så otroligt trött sista tiden så det var underbart att få sova på soffan en stund innan det var dags att fixa maten.

Idag har jag inte hunnit fullt lika mycket, ingenting faktiskt.Jag var så trött när jag klev upp att jag bara satt i en evighet och försökte vakna till. Inte förens nu, strax innan trollen ska gå har jag vaknat till hyfsat i alla fall. Så kommer i stort sett bara hinna koka ägg till lunchen på praktiken och göra mig i ordning. Måste ringa ett samtal också när trollen gått till skolan. Sen är det dags att bege sig till praktiken.

Vet inte riktigt vad det är tänkt att jag ska göra idag. Om jag först ska vara i arkivet och på eftermiddagen hjälpa avgiftshandläggarna eller om jag ska hjälpa dem hela dagen. Hur det än blir så blir det bra. Skönt att ha nåt att göra och inte bara sitta av tiden i väntan på att få gå hem.

Har så fruktansvärd pms också så jag vill bara vrida nacken av alla. Så det vore perfekt om jag fick roa mig med att hjälpa handläggarna så jag slipper prata med någon idag. Får helt klart bli en chokladmunk till kaffet på praktiken. Sånt får man äta till frukost när man har pms.

upload_-1 (19)

Follow on Bloglovin
Dag 99  av 100
Dag 99 av 100

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.