Advertisements

Så kom dagen jag väntat på, K vägrade helt sonika att lämna tillbaka barnen. Fick ett sms om att han har sagt åt barnen att de får minsann stanna hur länge de vill, så de kom aldrig hem igår. Jag ringde polisen och gjorde en anmälan och idag ringde jag min advokat och har tid där den 20e så får vi se hur vi ska lägga upp allting. För det här går inte längre. Det har varit strul så länge, och det har funnits noll samarbete och han har vägrat att prata med mig om barnen eller boka tid för samarbetssamtal. Och igår när han vägrade att lämna tillbaka dem så gick han så långt över gränsen man bara kan gå. Det finns ju trots allt ett aktuellt domslut som är väldigt tydligt över när han får ha dem, och som han går helt emot. Nu vet jag inte när jag kommer få se dem igen och jag går sönder.

Så jag sjukskrev mig ifrån jobbet igår, jag hade inte kunnat komma iväg. Är hemma i alla fall i morgon också sen får vi se. Hade inte kunnat sköta mitt jobb nu när man måste vara 100% fokuserad så att allt hamnar på rätt plats. Fel papper i fel akt och det kan få stora konsekvenser om nån begär ut sin akt eftersom det är sekretess på allt. Och jag kan garantera att hälften av alla papper hade hamnat i fel akt.

Istället ska jag bara gå här hemma och vänta. På att få veta om jag får hem barnen idag eller inte. Så jag vet inte vad jag behöver handla hem, vad som behövs tvättas osv. Jag vet ingenting.

Världens bästa Kalle kom över igår eftermiddag för att hålla mig sällskap tills vi visste hur det skulle bli, och J var också här. Och jag hade världens finaste vänner i mobilen som stöttade, mer kan man inte begära. Telefonen svämmade över med stöd och uppmuntran.

Så idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska dricka upp mitt kaffe i alla fall och så tar jag det därifrån. Måste i alla fall ta mig till affären för att handla kattsand. Får väl handla nåt till middag med och kommer inte trollen hem så får jag väl slänga det i frysen tills de kommer hem. När det nu blir. Det är ju inte som så att deras pappa kommunicerar och upplyser mig om när det blir. Sen ska jag väl roa mig med tvätten som ligger kvar i maskinen, som jag helt glömde av igår när allt pågick. Upptäckte det när jag skulle på toa typ klockan tio på kvällen och då fanns det ingen ork. Då ville jag bara krypa ner i sängen med J och kolla några avsnitt av Sons of Anarchy och tänka på allt annat än det som pågick.

Leo

Maja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.