Advertisements

Gud vilken skön dag vi hade igår. Leo hade fullt upp med att leka med sitt lego, och Maja höll sig mest inne på sitt rum där hon har sin fläkt. Men bara vetskapen om att de är hemma är allt jag behöver för att må bra.

Kalle kom över lagom tills vi skulle äta. Han skulle hjälpa mig att beställa lite grejer ifrån Wish eftersom jag inte nånstans hittade alternativet att betala med Paypal. Vilket jag vet ska finnas. Vi provade det mesta, tills appen strulade på Kalles mobil och han satte sig vid datorn istället. Sitter man vid datorn kan man nämligen välja det betalningsalternativet, men inte i appen. Inte vad vi kunde hitta i alla fall. Så nu är äntligen en jacka och lite annat smått och gott på väg hem till mig. Kommer vara rena, rama julafton att vänta på allt. Men man får verkligen läsa kommentarerna noga för typ hälften av det jag tänkt beställa hade fått jättedålig kritik så det var bara att klicka bort och försöka hitta nåt annat istället.

I morse vaknade jag vid fem första gången och gick upp och rökte. Och kom på att idag är det ju friskvårdsdag på jobbet, vilket betyder inget jobb för Lilith idag. Kröp ner i sängen igen och hade lite svårigheter att somna om. Hade precis kommit ner i djupsömn när Leo kom in för att berätta att jag försovit mig. Förklarade hur det låg till, gick upp och rökte och kröp ner och kröp tätt intill J och lyckades somna om igen. Blev sen väckt av J. Vi låg kvar och myste några minuter innan det var dags att kliva upp och sätta på kaffet och starta dagen. Maja den lilla sjusovaren sover fortfarande men jag ska strax gå in och väcka henne. Nog för att hon har sommarlov, men man behöver inte sova längre än till lunch kan jag tycka.

Regnet vräker ner och det är så svalt och skönt ute så. Det ska regna till och från mest hela veckan och ingen är gladare än jag. Jag verkligen avskyr sommaren. Avskyr solen, avskyr att bli solbränd och avskyr att svettas så fort jag blinkar. Att ta en dusch och sen när man står och torkar sig efter duschen blir man så svettig att man vill in och ta en ny dusch. Nej, tacka vet jag hösten, det är min favoritårstid.

Idag blir det det gamla vanliga hemma. Handla, tvätta, diska och sånt. Måste mala tobak också för min är nästan slut. Ska bara komma på vad vi ska äta också. Det får bli nånting lätt för även om det regnar ute är det fruktansvärt varmt inne och då har ingen av oss nån större aptit och jag har ingen lust att stå vid en varm spis och svettas. Och eftersom de precis blivit klara med balkongen och tagit bort plasten så vi kommer ut dit igen så sitter ju inte kattnätet uppe. Så jag kan inte ställa upp balkongdörren och få in lite svalare luft.

Gillar absolut inte att bada
Gillar absolut inte att bada

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.