"> Balkongfix -

Balkongfix

Nej inte blev balkongen fixad igår inte. J kom lagom tills jag beställde pizza åt mig och barnen, sen skulle vi äta och efter det skulle jag duscha och raka benen. Jag tar det senare idag istället. Tänkte ta det när jag samtidigt har tvättstugan. Ska tvätta badlakan och lyckades äntligen få arslet ur vagnen och boka en tvättid. Måste även hinna med att gå och handla nånting till middag.

Förutom det är det ju det vardagliga som ska göras. Vet inte om det är så mycket som ska göras dock. Tvätten här uppe kan jag inte ta än dock. Tvättade ett täcke igår, och det är så stort att jag måste hänga det dubbelt över tvättställningen så det har inte torkat än. Men Roxy tycker det är jättebra, hon har legat där uppe hela dagen. Jag väntar bara på att tvättställningen ska välta när hon hoppar upp, den är ju inte den mest stadiga.

Är så sjukt trött idag, klockan var riktigt sent när vi lade oss för att sova och det fick jag lida för idag. Vaknade först klockan nio, klev upp för att ta en cigg och övervägde att starta kaffebryggaren. Men eftersom jag var så trött att det dels var totalt omöjligt att hålla ögonen öppna, och dels att när jag lyckades med det så såg jag dubbelt, och suddigt, så beslutade jag mig för att gå och lägga mig en stund igen.

När vi väl klev upp så var mjölken slut. Trots att jag tappat räkningen på hur många gånger jag bett trollen om att spara en skvätt mjölk till kaffe när de äter frukost var paketet totalt tomt. Så snälla Maja gick iväg till affären och handlade medans jag fixade kaffet under tiden. Så nu sitter jag, äntligen, med en mugg kaffe och försöker strukturera upp dagen i huvudet.

Förra gången jag fick ordning på balkongen
Förra gången jag fick ordning på balkongen
(Visited 38 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com