Advertisements

Nej inte blev balkongen fixad igår inte. J kom lagom tills jag beställde pizza åt mig och barnen, sen skulle vi äta och efter det skulle jag duscha och raka benen. Jag tar det senare idag istället. Tänkte ta det när jag samtidigt har tvättstugan. Ska tvätta badlakan och lyckades äntligen få arslet ur vagnen och boka en tvättid. Måste även hinna med att gå och handla nånting till middag.

Förutom det är det ju det vardagliga som ska göras. Vet inte om det är så mycket som ska göras dock. Tvätten här uppe kan jag inte ta än dock. Tvättade ett täcke igår, och det är så stort att jag måste hänga det dubbelt över tvättställningen så det har inte torkat än. Men Roxy tycker det är jättebra, hon har legat där uppe hela dagen. Jag väntar bara på att tvättställningen ska välta när hon hoppar upp, den är ju inte den mest stadiga.

Är så sjukt trött idag, klockan var riktigt sent när vi lade oss för att sova och det fick jag lida för idag. Vaknade först klockan nio, klev upp för att ta en cigg och övervägde att starta kaffebryggaren. Men eftersom jag var så trött att det dels var totalt omöjligt att hålla ögonen öppna, och dels att när jag lyckades med det så såg jag dubbelt, och suddigt, så beslutade jag mig för att gå och lägga mig en stund igen.

När vi väl klev upp så var mjölken slut. Trots att jag tappat räkningen på hur många gånger jag bett trollen om att spara en skvätt mjölk till kaffe när de äter frukost var paketet totalt tomt. Så snälla Maja gick iväg till affären och handlade medans jag fixade kaffet under tiden. Så nu sitter jag, äntligen, med en mugg kaffe och försöker strukturera upp dagen i huvudet.

Förra gången jag fick ordning på balkongen
Förra gången jag fick ordning på balkongen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.