Advertisements

Nehej, killen ifrån NCC ringde aldrig upp igår heller. Och inte har jag hans nummer så att jag kan ringa honom. Börjar att bli riktigt irriterad. De får faktiskt ta och ersätta det som de hade sönder på balkongen. Mest av allt ser jag fram emot att kunna köpa en ny grill, är sååå sugen på grillat.

Igår hann jag med allt som skulle göras innan jag gick till praktiken, och hade ändå 30 minuter på mig till att göra ingenting innan jag skulle gå. Då tycker man ju att det borde räcka med att jag går upp klockan sju, men gör jag det hinner jag inte med allt. Konstigt det där.

Hann med en stund på soffan igår när jag kom hem också. Hur många timmars sömn jag än får så är jag jättetrött på eftermiddagen. Jag är helt enkelt inte gjord för att gå upp halv sju. Så en stund på soffan varje eftermiddag är nödvändigt för annars orkar jag inte. Men idag är det sista gången för den här veckan som jag behöver gå upp så här tidigt. I morgon är det midsommar. Och även om det inte är röd dag i kalendern är vi ändå lediga. Lilith tackar och tar emot. Sovmorgon ser jag fram emot i morgon.

Idag hoppas jag att jag hinner med det mesta innan jag ska gå, så slipper jag ta det när jag kommer hem. Men det borde jag hinna. Allt förutom tvätten, som vanligt. Men den sköter sig ju självt under tiden så då kan jag slänga mig på soffan.

Jag har en lista på jobbet som jag behöver prata med chefen om. Vissa arbetsuppgifter, som jag iofs vet hur jag ska utföra, men där det är smådetaljer som jag inte har nån koll på. Som enkäterna vi skickar ut en gång i  månaden. Det vet jag precis hur det går till, men vet inte om jag får dem på mail, i postfacket eller hur det går till. Och får jag dem på mailen bör de komma till min handledare som är sjukskriven och hennes mail kommer jag inte åt. Sen behöver jag en nyckel så att jag kommer åt arkivet och så är det lite andra såna småsaker jag behöver diskutera med henne. Hörde i alla fall efter om det är ok att jag jobbar in tio minuter av lunchen för att istället sluta tidigare så jag hinner med bussen och det var inga problem. Vi har ju fått en ny chef, och hon verkar superbra.

Det går i alla fall en buss till jobbet i lämplig tid för att jag ska hinna tills jag börjar så den får jag ta, även om jag egentligen föredrar att gå. Korta sträckor går bra att gå men längre än så och jag känner av benhinnan direkt. Höll på att dö av smärta när jag skulle gå hem ifrån affären igår. Hann inte speciellt långt innan det började att göra ont som fan. På jobbet har jag benet på en pall när jag sitter, att ha det i högläge gör att det känns lite bättre. Hoppas det går över snart för det här är bara irriterande.

Vill gärna kunna köpa en ny grill
Vill gärna kunna köpa en ny grill

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.