Advertisements

Guuud vad vi slet igår. I ungefär fem timmar höll vi på. Och vad mycket skit vi kastade. Tre fulla sopsäckar och en halvfull, plus hans leksakskök i plast han aldrig leker med. Det står bara och samlar damm i stort sett. Kalle slet verkligen som ett djur. Sista timman kom J över och hjälpte till också så då var vi tre i det där lilla rummet. Men det behövdes verkligen för det var totalt kaos. Värst var det under sängen. Där låg det hur mycket som helst, och för att jag inte ska ha upptäckt något så har han ställt sina leksaksbackar framför, för att det inte ska synas. Det var en salig blandning av leksaker, kläder, godis, skräp, fruktrester och allt man kan tänka sig. Mot slutet var det enklare att bara plocka ur de få saker som skulle sparas och sen sopa upp resten och ner med det i sopsäcken. Vi var helt färdiga när vi väl var klara. Som tack för hjälpen bjöd jag både Kalle och J på pizza. När vi väl hittade en öppen pizzeria vill säga. Vi hade först tänkt oss Burger King men det var stängt. Då tänkte vi åka till Max som ligger bredvid men det var också stängt. Åkte ner på stan för att se om Burger King där var öppet, men inte då. Till slut kollade jag upp ställen hos onlinepizza och vi hittade en pizzeria vi åkte till. Sen släppte Kalle av mig och J hemma innan han åkte hem. Han var nog helt slut stackaren.

Idag ska jag göra allt det där som jag inte hann med igår. Som att bädda rent, tvätta, vika undan den rena tvätten, diska och lite annat. J var snäll och erbjöd sig att dammsuga och det säger jag inte nej till då det är bland det tråkigaste jag vet. Så jag har några timmars fixande framför mig efter att jag är klar med kaffet. Men det måste göras, och det är skönt när det är klart.

Senare ska vi iväg till två kompisar för filmkväll. Filmerna jag ska se har jag iofs redan sett. De är väl helt ok. Men går mest för sällskapets skull. Skönt att komma hemifrån lite och umgås med sköna människor. Det är Js kompisar som jag träffade för första gången för två veckor sen, och de är störtsköna båda två. Men innan vi beger oss iväg har vi som sagt lite att göra så det är väl bara att sätta fart. Jag ska bara dricka en mugg kaffe till först.

En tusendel av röran i Leos rum
En tusendel av röran i Leos rum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.