Advertisements

Jag som tyckte att jag var trött igår, det är inget emot nu. Strax under sex timmars sömn blev det så det var lagom kul att gå upp när alarmet ringde. Snacka om att jag verkligen räknar ner till semestern. Bara två veckor kvar men jag tycker att de går oerhört långsamt.

Som sagt var jag rätt trött igår och kanske inte världens roligaste sällskap. Men vi åkte ändå iväg och hade filmmaraton med de två sista filmerna med Expendables. Helt ok filmer även om de kanske inte är världsbäst.

Kalle var snäll nog att köra hem mig och J efteråt och vi stannade på Ica så jag kunde köpa mig en sallad till middag. Jag känner nu att jag kanske borde ha köpt något mer matigt än sallad. Sen följde han med upp på en kaffe, vi snackade lite skit medans vi satt på balkongen och sen åkte han hem. Jag och J käkade innan vi lade oss i sängen och kollade på Orange is the new black och sen var det som sagt var dags att sova.

Idag har jag måndagsångest, vilket inte brukar existera i min värld. För på måndagar brukar ju trollen komma hem, men nu ska de ju stanna längre hos pappa och åka på semester. Det kommer vara så tomt och tyst att komma hem efter praktiken idag. Och så här ska det vara i en vecka till, hur sjutton ska jag stå ut? Vill ju ha hem mina troll. Och vill få se Leos reaktion över rummet vi slet med i fredags.

Det färdiga resultatet
Det färdiga resultatet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.