Advertisements

Det märks att folk börjat gå på semester, det var så lugnt på jobbet så. Så lugnt att jag hade tid att skriva ett brev på nästan sex sidor. Ska posta det idag eftersom kuvert och frimärken låg här hemma. Men i perioder kom det lite att göra. Nån akt att avregistrera här, nånting att skanna där osv. Så lite fick jag gjort. Min arbetsspecialist ringde också för att höra om jag visste att vi skulle ha möte idag klockan 13. Nej det visste jag inte. Jag tror att vi ska gå igenom vad mina arbetsuppgifter ska vara. Ska ta med mig listan min handledare gjorde och utgå ifrån den tänkte jag.

När jag kom hem fixade jag med tvätten. Körde igång en maskin och vek undan den torra tvätten. Sen lade jag mig på soffan men inte sjutton lyckades jag somna för det, låg bara och vände och vred på mig. Lagom tills jag tänkt ge upp ringde J på porttelefonen och strax efter skrev Kalle att han var redo att åka till ÖoB om jag var det så då var det bara att kliva upp.

Jag fick tag på allt jag skulle ha där förutom en liten almanacka att ha på jobbet så jag antar att jag måste åka ner på stan nån dag och gå till Akademibokhandeln och köpa en. Men det får bli en annan dag. Jag köpte kattsand, mjukmat, hygiengrejer och en liten sopkorg med lock att ha inne på Leos rum. Han vet om att han inte får äta inne på rummet men om han nu ändå envisas med att göra det så är det bättre att han slänger skräpet efter sig som skal och liknande, i en papperskorg istället för under sängen. Efter vi hade handlat klart föreslog Kalle att vi skulle äta på Burger King eftersom det aldrig blev av i fredags och jag var inte sen med att säga ja. Efteråt släppte han av oss hemma.

Jag packade upp allt och sen tog jag itu med tvätten som jag inte hann hänga innan vi åkte. Så det fick jag ta då. Sen ett snabbt samtal med kusinen och så blev det en dusch och raka benen. Så himla tråkigt att göra men så skönt när det är klart. Efteråt lade vi oss i sängen och kollade på Orange is the new black. Nu har vi bara två avsnitt kvar innan vi är klara med den här säsongen, sen blir det en lång väntan tills nästa säsong. Sen var det dags att sova. Tyvärr var klockan allt för mycket då, runt ett. Hur jag än försöker lyckas jag aldrig komma i säng i tid, och jag vill inte bara gå och lägga mig det första jag gör när vi kommit hem ifrån något. Vill ju hinna få tid till att bara vara och mysa också.

Så när alarmet ringde i morse var jag lagom glad. Hoppas jag har bättre tur på soffan i eftermiddag än vad jag hade igår. Tänkte försöka hinna med så mycket som möjligt innan jag går så kan jag slänga mig på soffan på en gång när jag kommit hem. Men en sak vet jag att jag behöver göra när jag kommer hem och det är att fixa tvätten för det hinner jag aldrig innan jag ska åka. Men annars kommer jag nog inte ha så mycket att göra och tvätten sköter sig ju självt. Och somnar jag på soffan så är inte det jordens undergång utan jag kan ju hänga upp tvätten när jag vaknar i såna fall.

Njuter av svalkan på balkongen
Njuter av svalkan på balkongen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.