Advertisements

Mötet igår gick jättebra, det jag och min arbetsspecialist hade med chefen. Jag fick så mycket beröm för hur jag hade skött allting sen min handledare blev sjukskriven och jag blev ensam. Vi gick igenom mina arbetsuppgifter för jag måste ha en arbetsbeskrivning när jag blir anställd. Ja det är nu helt klart att jag kommer att bli anställd till hösten. Woho!! Målet är att jag ska ha kommit upp till 75% då, och slutmålet är 100%. Så visst finns det utrymme för ökning, för tillfället jobbar jag drygt 62% tror jag min arbetsspecialist sa att det var. Så ska man bara hitta på saker att göra under dagarna också så att man inte bara sitter av tiden vilket är skittråkigt.

Fick sms ifrån K om att Leo den lilla stackaren har öroninflammation. Och till hösten får jag boka tid åt honom på vc för de vill kolla hans polyper och då måste det röda ifrån öroninflammationen ha gått bort, vilket kan ta upp till 12 veckor. Så lång tid trodde jag aldrig att det skulle ta. Men det kan det tydligen göra.

När jag kom hem slog jag mig ner i soffan och väntade, och så småningom kom min kontaktperson med en tagg till porten jag skulle ge till J och så skrev vi under lite papper. Jag var sjukt trött så jag lade mig på soffan efter, men hade såna problem med att somna. Tror jag sov en kvart eller nåt sånt bara. Så irriterande att inte kunna somna när man är trött.

Jag hade ingen större lust att laga mat. Hade ett gäng vårrullar i frysen men det var jag inte heller sugen på. Så Kalle och jag åkte iväg till Eriksson och käkade. Vi hade inte varit där på några år och efter några tuggor förstod vi varför också. Nej, dit lär vi nog inte åka igen. Sen släppte Kalle av mig hemma där J väntade.

Vi slängde oss i sängen och kollade lite serier och sen var det dags att sova. Jag var så trött att jag inte ens har något minne av de sista minuterna innan jag somnade. Det sista jag minns är att jag låg och läste nån artikel på telefonen.

Idag blir det praktiken som alltid. Fast jag helst av allt hade velat ligga kvar i sängen. Men bara 8 arbetsdagar kvar till semester, som jag ska njuta. Få sova länge och göra ingenting mest.

Får se hur mycket jag hinner fixa hemma innan jag går. Jag var så trött att jag unnade mig 30 minuters sovmorgon när alarmet ringde. Men ska nog hinna med det mesta förutom tvätten som finns kvar när jag kommer hem. Tvivlar på att jag kommer få nån ro på soffan idag, det känns inte som det.

lilith

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.