Advertisements

Oj jösses. Igår på jobbet roade jag mig med att gå igenom gamla papper och annat, och gud vad mycket skit min handledare hade sparat. Gamla fax ifrån 2007 hittade jag som det inte fanns nån som helst mening med att spara. Jag lär ju inte behöva oroa mig över att gå sysslolös den närmsta tiden när jag ska gå igenom allt. Långt ifrån faktiskt.

När jag var klar på praktiken igår tog jag bussen hem, fixade tvätten och sen var det soffan som gällde även fast det bara var skit på tv. Behövde den lilla stunden till att bara göra ingenting. Hade tänkt sova en stund men även fastän jag var hur trött som helst var kroppen rastlös. Lär ju sova hur mycket som helst i helgen istället. Men jag är barnledig då så det kan jag lugnt göra.

Idag blir det till att åka ner på stan efter praktiken. Jag behöver nya skor för det svarta ytskiktet på mina skor jag har nu på praktiken har nästan helt lossnat. Det syns inte så mycket, men jag vet om att det är så och det stör mig. Sen tänkte jag kolla om jag kan hitta en tunn jacka till Leo. Han har ju bara en tjock vårjacka och den blir lite väl varm nu den här årstiden, även svala dagar. Synd bara att det är så sjukt tråkigt att gå på stan, och ännu mera när man går ensam. Men eftersom jag vet vad jag behöver handla bör det gå rätt fort, så länge jag hittar det jag ska ha.

När jag är klar blir det bussen till affären. Tänkte att jag faktiskt skulle laga mat även om trollen inte är hemma. Jag brukar ju undvika det så långt det går, men är så trött på färdigmat så det finns inte. Så då får man laga nånting själv. Ska bara komma på vad. Nånting enkelt får det i alla fall bli. Ska bara komma på vad.

Kvällen blir lugn. Trots att det nu räknas som sommar går det några tv-serier fortfarande i alla fall så jag vet ju vad jag och J ska roa oss med ikväll i alla fall. Ska försöka komma i säng tidigt också haha. Vem tror på den? Det lär inte hända. Så tänker jag varje morgon när jag sitter här trött som fan, och sen blir det kväll, tiden går och inte sjutton kommer jag tidigt i säng ändå. Tur det snart är helg.

Nuggets, typisk mat när trollen inte är hemma
Nuggets, typisk mat när trollen inte är hemma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.