Advertisements

I morse var det konstig nog lätt att komma upp när alarmet ringde. Kanske berodde det på att idag är det sista dagen jag behöver gå upp så tidigt, sen har jag fyra veckors semester! Fy fan vad skönt. Och välbehövligt för jag är för tillfället trött dygnet runt. Inte ens den timman på dygnet på kvällen jag brukar vara som piggast är jag pigg.

Har jag tur hinner jag reda ut den första röran på jobbet som snart är klar. Sen har jag ”bara” arkivet kvar när jag kommer tillbaka. Men den skiten behöver jag inte tänka på under semestern. Då får jobbet stå åt sidan.

Igår var jag så slut när jag kom hem att efter dammsugning och tvätt lade jag mig på soffan för en powernap. Vilket bara blev i några minuter, sen kom J. Det är inte så att han väcker mig om jag sover på soffan när han kommer, men den här gången hörde jag Maja springa till dörren för att möta upp honom när han kom. Han och Maja gick ut för att åka inlines ett tag så då var det bara jag och Leo hemma och jag låg kvar på soffan.

Sen kommer Leo och säger att jag fått post. Ett paket ifrån Wish och så var det ett brev från Dan. Det är så kul att få brev ifrån honom nu när han har blivit förflyttad, det är så optimistiska brev nu för tiden. Så jag skrev snabbt ihop ett svar på nästan sex sidor jag ska posta idag. De har ju brevlåda på väg till jobbet så jag tar det då.

Efter praktiken ska jag ner på stan och köpa en present åt kusinens yngsta som vi ska fira på söndag. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa så det ska bli spännande att se hur det går. Men nånting ska jag väl hitta. Hoppas jag.

Sen blir det affären och handla till helgen och sen hem och hoppa i pyjamasbyxor och sen bädda rent och diska. Tror det är typ vad jag behöver göra idag. Eller ja, väljer att göra. Allt annat kan vänta en dag eller två tills jag har lite mera ork. Det är bara tvätten och disken som är akut.

Sen tänker jag tillbringa resten av tiden i soffan i väntan på att J ska komma över. Det blir till att tillbringa kvällen i sängen med serier. Ett perfekt sätt att påbörja semestern om du frågar mig.

Dags att fira in semestern!
Dags att fira in semestern!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.