Advertisements

Alltså, fy vilken dag det var på praktiken igår, det var helvetet på jorden. Våran receptionist var sjuk så jag hade telefonen som ringde nästan hela tiden. Växeln kopplar vidare till oss fastän det inte är telefontid, vilket de inte ska göra. Så det var tusen samtal där jag vänligt fick hänvisa till telefontiden på måndag. Sen hade jag det vardagliga som att arkivera akter som kommer in och scanna dokument som ska in i de elektroniska akterna. Och nu jobbar folk undan inför semestern så det var bra mycket mer än det brukar vara. Och så ska jag ju försöka få i ordning på arkivet för 2016 och hade bara lite kvar jag ville få klart innan jag gick. Var en snabbis ut till närarkivet också för att se vad som väntar när jag kommer tillbaka till semestern. Bara 2015 var 53 boxar, med ca 30 akter i varje och jag måste gå igenom varje akt manuellt. 2014 vågade jag inte ens kolla efter hur mycket det var men det är ungefär lika mycket. Tack gode gud för att jag nu har fyra veckors semester!

När jag äntligen slutade tog jag bussen ner på stan för att möta upp Jimmy och J för en fika. Vi satt ett bra tag och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Sen handlade jag en present till kusinens dotter innan jag tog bussen hem. J skulle hem till sig en sväng innan han kom över. Så jag passade på att bädda rent och tvätta de gamla sängkläderna. Sen slog jag mig ner på soffan, i pyjamasbyxor, och slötittade på tv fram till J kom. Vi tillbringade kvällen i sängen med serier innan det var dags att sova.

Idag vaknade jag först strax innan åtta. Gick upp och tog en cigg och gick och lade mig igen och somnade om nån timma. Sen var det dags att gå upp och fixa kaffe och slå sig ner här vid datorn en stund. J sitter i soffan och tittar på tv för tillfället.

Idag ska vi hem till Js mamma en stund och umgås. Men innan dess måste jag göra mig i ordning och gå och handla. När vi kommer hem ifrån hans mamma ska jag hoppa i pyjamasbyxorna igen. Är det semester så är det. Har väl lite att fixa med hemma också, men inte så mycket. Lite disk osv bara. Tar det lite lugnt under helgen, dagen igår och allt kaos gjorde mig helt slut. Hade det inte varit för att det var sista dagen innan semestern så hade jag brutit ihop.

Alltid härligt med semester
Alltid härligt med semester

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.