Advertisements

Vi hade det supertrevligt hemma hos Js mamma. Satt på balkongen och drack kaffe och pratade i några timmar. Sen var Kalle snäll och hämtade upp oss när vi skulle hem. Jag har ju 10 kg kattmat att hämta ut jag beställde och det blir lite tungt så Kalle skulle köra mig. Men paketutlämningen var stängd så det får bli nån annan dag.

När vi kom hem struntade jag i den lilla disk som var och vi slängde oss i sängen och kollade serier istället. Där låg vi hela kvällen och hade det bra, med utantag för en liten paus för mat och några rökapauser. Vet inte riktigt vad klockan var när vi somnade, runt ett kanske.

Idag vaknade vi vid tio. Men låg kvar i sängen till strax innan lunch. Skönt med en lugn start på dagen. Sen klev vi upp och jag fixade kaffe och sen hamnade jag här och J framför tvn. Sen är det dags att göra sig i ordning och gå till bussen. Vi ska hem till kusinen och fira hennes minsta, två år minsann blir den lilla damen. Och hembakad tårta blir det också. Inte illa.

När vi kommer hem blir det väl seriemys. Vet faktiskt inte om J ska hem till sig och fixa eller om han ska med direkt hit ifrån kusinen. Det lär vi väl upptäcka om inte annat. Misstänker att vi ikväll ska kolla Supernatural. Jag låg ju några säsonger före J men har så himla dåligt minne att jag ändå bara minns vissa stora saker som hänt, som att nån har dött, så jag har inget emot att kolla ifrån där han var. Så senaste kvällarna har vi tillbringat med den serien, ibland något enstaka avsnitt av nån annan, men på det stora hela bara Supernatural. Funkar för mig för jag gillar den serien.

Födelsedagspresent
Födelsedagspresent

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.