Advertisements

Gårdagen var jättebra. Förutom att vi missade första bussen med bara några sekunder så vi gick upp igen och väntade på nästa. Som vi hann med. Så vi var lite småsena, men fint folk kommer sent heter det ju. 🙂 Vi var där i några timmar och fikade, kusinen hade gjort en jättegod tårta och kärleksmums. Och jag fick äran att kramas och busa med hennes minsta. J åkte med tillbaka hem hit istället för att åka hem. Mysigt, gillar när jag får tillbringa hela dagar med honom.

Kvällen tillbringade vi i sängen med Supernatural. Det finns inget bättre än att krypa ihop i hans famn, med huvudet på hans axel, och bara slappna av och njuta. Det finns absolut inget bättre än det. Vi var vakna lite halvsent men vad gör det nu när jag är ledig i fyra veckor? Vaknade ändå vid klockan 10, gick upp och tog en cigg på balkongen, och sen tillbaka ner i sängen och vänta på att J skulle vakna, vilket han gjorde rätt snart. Sen låg vi kvar och myste ett bra tag innan det var dags att kliva upp och starta kaffebryggaren. Och nu sitter jag här med kaffet och J sitter i soffan.

Idag blir det en lugn dag. Jag ska tvätta, diska och även hinna med en dusch och raka benen. Ska inviga mina nya shorts jag beställde ifrån Wish också tänkte jag. Det är riktigt sommarväder idag och långbyxor känns alldeles för varmt.

K smsade igår och undrade om det var ok att trollen stannar hos honom tills tisdag, vilket det självklart är. Precis som vi pratade om på familjerätten, att det är ok så länge han hör av sig och hör efter istället för att skicka trollen som budbärare. Så de kommer hem i morgon istället. Men då hinner jag tvätta undan det som är och få lite ordning. Vilket jag har sagt att jag ska göra hela helgen haha men det har inte blivit av. Har inte hunnit innan vi har varit iväg, och när vi väl kommit hem har jag bara velat slänga mig i sängen. Men nu är det dags att få lite ordning här hemma.

Nya shortsen
Nya shortsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.