Advertisements

Igår fick vi åka runt halva stan på jakt efter kattmaten. Kalle var snäll och körde mig till Ica för att hämta ut den. Men den fanns inte där, den hade blivit fellevererad till Ica borta vid praktiken. Så vi fick köra dit, och då hittar de inte paketet. Men efter mycket om och men hittades det och jag fick ut min kattmat. Men ska ringa Postnord och skälla på dem för det här är inte första gången de inte levererar det till dörren, vilket de ska. Och i mailet med utlämningsuppgifter stod det datum och klockslag när de skulle ha varit här, och då var jag garanterat hemma. Vid den tiden en vardag är jag alltid hemma, och är jag inte det av nån anledning skulle jag komma ihåg det för det tillhör inte vanligheterna. Det var säkert ett halvår sen de sist levererade till dörren, de skickar det alltid direkt till utlämningsstället. Och när jag betalar för en tjänst blir jag liiiiite trött på att inte få det jag betalar för.

När vi skulle till affären vid jobbet såg vi J så vi hämtade upp honom och efter att vi hämtat ut kattmaten åkte vi till Burger King, varken Kalle eller jag kände för att laga mat. Men när vi satt och åt så konstaterade vi att vi är rätt trötta på snabbmat. Det var helt enkelt inte lika gott som det var förut när man åt det kanske två gånger i halvåret. Det har blivit lite mycket sånt sista tiden när inte barnen är hemma. Men jag är så oerhört less på att laga mat så jag tar varje chans jag får till att slippa.

Men idag kommer äntligen trollen hem så nu blir det ordning igen. Det har varit en lång helg utan dem. Speciellt som de var borta i över en vecka och sen bara hemma i fem dagar innan de åkte igen. Men nu är de hemma i två veckor igen innan de ska iväg. Helt underbart och jag ska tvångskrama dem sååååå mycket när de kommer ikväll.

Men innan dess är det ju allt det vardagliga som ska göras. Handla, tvätta, diska och såna saker. J ska hem och fixa lite med sin dator. Så det kommer nog ta några timmar. Då hinner jag göra allt som ska göras hemma och ta det lite lugnt i soffan också.

Om några timmar är han hemma!
Om några timmar är han hemma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.