Advertisements

Usch vad det tar emot att behöva ställa alarmet när det är semester, men har tid hos läkaren idag. Inget speciellt, bara den vanliga kontrollen var sjätte månad och lite uppdateringar av medicinen. Nu äter jag ju inga mediciner alls längre förutom sömntabletterna. Tänk, det trodde jag aldrig för några år sen när jag gick i DBT två gånger i veckan, att jag nånsin skulle vara medicinfri. Ibland känns det som om jag bara står och stampar på samma ställe, men när jag kollar tillbaka på allt jag uppnått så ser jag ju hur långt jag kommit. Och längre ska jag.

Leo får följa med mig det, känner mig inte helt bekväm i att lämna honom ensam utan vuxen uppsikt hemma. Maja fixar att vara hemma den timman eller så det tar. Vi hämtar upp henne när vi är klara så ska vi ta och gå till affären och handla inför helgen. Hade det inte varit för att jag har läkaren idag hade jag nog haft noll koll på att det faktiskt är fredag idag, man tappar kollen på dagarna så lätt när man har semester.

Sen har jag ju saker att ta itu med här hemma också. Jag ska tvätta, diska, borde dammsuga men det får vi väl se om det verkligen blir av. Men det är perfekt väder för det, svalt och mulet. Och det går ju rätt fort att dammsuga. Men det tar emot att släpa fram den stora, otympliga dammsugaren. Min lilla verkar ju ha gett upp, den vill inte starta. Och jag har tömt behållaren och gjort rent borsthuvudet på den, vilket brukar vara de två alternativen som funkar. Men inte nu, den vill ändå inte starta. Så jag antar att vi får ha en begravning för den snart.

Kvällen misstänker jag går åt till att ligga i sängen och kolla serier. Trollen ska ju fredagsmysa, och det är Leos tur att välja film. Vilket säger mig att antingen blir det Winx, eller nåt annat ungefär lika hemskt och det slipper jag gärna. Då brukar jag och J lägga oss i sängen och kolla serier istället. För tillfället håller vi fortfarande på med Supernatural. Jag gillar den serien starkt, men nu börjar det bli lite väl mycket av den haha. Det är ju J som får välja vad vi ska titta på när ingen av mina serier kommit under natten, och då väljer han alltid Supernatural. Så det kan utan problem bli tre avsnitt på en kväll, i snitt fyra kvällar i veckan. som sagt, lite väl mycket. 🙂

Funderar på om jag ska hitta en lucka idag i det som ska göras och skriva brev också. Problemet är ju bara att det är ju inte så mycket som händer i livet nu under semestern så det är svårt att få ihop nåt att skriva om. Förut skrev jag ju lite varje dag, även om det ibland bara blev upprepningar av föregående dag, och då kunde jag få iväg 2-3 brev i veckan. Nu har jag skrivit väldigt sporadiskt men eftersom det kan gå någon vecka mellan breven har det blivit väldigt mycket när jag väl skrivit. Men vet ju att han uppskattar att få brev ofta så ska nog gå tillbaka till att skriva lite varje dag. Måste bara rota fram blocken för det jag håller på att skriva i är snart slut.

Den enda medicinen jag äter
Den enda medicinen jag äter

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.