Advertisements

Besöket hos läkaren gick jättebra. Han var supernöjd över hur bra allting går just nu och hur långt jag kommit. Vi var helt överens om att jag inte behöver medicinen längre. Även om vi inte vet fullt ut hur det går utan eftersom det kan ta upp till sex månader efter att man slutat med dem innan man märker av det till 100%. Men än så länge har jag inte märkt av att jag slutat alls. Så jag ska fortsätta att inte ta dem, och känner jag av något oroväckande så skulle jag höra av mig. Sen fick jag en ny remiss för provtagning eftersom jag fortfarande inte gått. Skäms på mig! Men det är det där med nålar som ska in i en ven, jag klarar bara inte av det. Men på fredag ska jag dit, och J får följa med och hålla mig i handen under tiden.

Resten av dagen blev mer lugn än jag räknat med eftersom jag inte kunde tvätta. Den rena tvätten hade inte torkat än så jag kunde inte vika undan den. Så det får jag ta idag istället. Men då har jag nåt att roa mig med idag.

Blev lite lagom glad när jag kom upp och hade hällt upp kaffet. Tar fram mjölken ur kylen, och paketet är tomt. Jag vet inte hur många gånger jag sagt åt trollen att alltid spara en kaffeskvätt. Så eftersom Maja tagit sista mjölken och ställt in ett tomt paket i kylen fick hon vackert klä på sig och springa till affären för att köpa mjölk. Själv sitter jag här och väntar på att hon ska komma tillbaka, med mjölk, så jag äntligen får mitt efterlängtade kaffe.

Idag ska Leo ut på äventyr. Han ska sova över hos Kalle och är såååå förväntansfull. Han har pratat i dagar om allt han vill att de ska göra. De ska äta pizza, titta på film och läsa Kalle Anka-pocket tydligen. Och Kalle tar med sig min tobak så även jag är förväntansfull haha med tanke på att jag nyss rökte sista ciggen och den tobak som är kvar bara är smulor som inte alls blir bra att rulla av. Men det får duga så länge för jag orkar inte klä på mig och gå och handla cigg bara för den sakens skull. Speciellt inte innan kaffet.

Nu har jag återgått till att skriva brev dagligen. Lite varje dag och då tar det bara några dagar att få ihop tillräckligt mycket för att skicka iväg det. Ska även ta och framkalla lite bilder att skicka, han bad om det i sista brevet. De får ju inte ta med sig sånt när de byter anstalt, bara juridiska dokument, så han bad mig skicka de jag skickat förut, och så några nya. Så ska se om jag får tid/ork/lust till att göra det idag.

Mjölk i kaffet är ett måste
Mjölk i kaffet är ett måste

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.