Advertisements

Gud vilken skitdag jag hade igår, helt utan anledning. Det var som PMS, fast värre. Tror det var för att dagen startade så tokigt, utan nån mjölk hemma till kaffet. Och Leo var hyper eftersom han skulle få sova hos Kalle och han lyssnade inte alls på vad man sa. Vilket bara gjorde mitt humör värre. Som tur var så kom Kalle och hämtade honom och sen var det bara Maja och jag, och hon märks knappt. Vi gick till affären för att hitta nåt att äta. Jag kände inte för att laga mat så vi tänkte att vi skulle se vad som fanns som bara gick att slänga in i micron.

Vi käkade framför tvn samtidigt som vi kollade en film; 10 orsaker att hata dig. Gud så jag gillar den filmen. Och nu är ju Maja tillräckligt stor för att se såna filmer så nu kan vi börja gå igenom filmerna i min hylla. Och Leo hade haft det så bra så hos Kalle. Han hade varit väldigt avslappnad, vilket är olikt Leo. Och han och Maja kan verkligen behöva tid ifrån varandra, speciellt nu under sommarlovet när de aldrig får en paus ifrån varandra. Annars får de ju i alla fall några timmar ifrån varandra i skolan, men inte nu.

Idag blir det det gamla vanliga. Städa, handla, tvätta. Och så den ständiga frågan om vad sjutton vi ska äta för nånting. Nånting lätt, men korv med bröd som är en bra lösning är uteslutet. Maja äter inte korvbröd så hon får äta bara korv vilket inte är så kul att sitta med. Så jag får komma på nåt annat. Kanske korv med mos. Vi får se.

Nehej, om jag kanske skulle ta och sätta igång med dagen. Det här inlägget har tagit över en timma att få ihop. Telefonen har ringt, det har varit rökpauser osv osv. Men nu börjar det bli dags att sätta fart om något ska bli gjort idag.

upload_-1 (6)

 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.