Advertisements

Det gick inte så bra att ta sig ner på stan igår. Första bussen missade jag med typ en minut, andra bussen hade jag kollat fel på när den gick och när jag väl kom ut i tid var tredje bussen sen. Men efter mycket om och men kom jag ner. Gick till apoteket och hämtade ut medicin, lämnade in lite papper och tog ut pengar och hann precis med bussen tillbaka. Och så upptäckte jag igår kväll när vi skulle lägga oss och jag skulle ta min medicin att jag ändå glömt en medicin. Tyckte väl att det blev lite väl billigt. Jaja, jag har så jag klarar mig i några dagar till så får väl lösa det sen.

Idag kommer äntligen trollen hem! Väntar bara på svar om de äter hos K eller här hemma så jag vet om jag måste plocka fram nåt ur frysen eller inte. Äter de där måste jag inte ens till affären idag. Sätta in pengar på Ica-kortet kan jag göra i morgon, och det samma gäller att handla frimärken. För det glömde jag ju självklart på stan igår.

Kalle och jag roade oss med en tur till ÖoB igår. Och trots att jag hade, i mitt tyckte, världens längsta inköpslista så blev det inte farligt dyrt alls. Strax under 500 kr och jag brukar utan problem spendera runt 700 kr där. Så det var bara att tacka och ta emot. Sen åkte vi och käkade pizza efter det, vilket var på ett ungefär vad jag hade tänkt mig. Och Kalle läste mina tankar för när vi skulle till kassan på ÖoB frågade han om jag ville käka efter. Sen följde han med upp på en kaffe efter. Han skulle köra Rasmus för att storhandla och hade han åkt hem efter hade det bara varit hem och vända. Så det blev en kaffe här istället innan han for iväg för att hämta upp Rasmus med flickvän.

Jag spenderade nån timma i soffan med att kolla på Dr Phil och J kom under tiden. Efter det blev det en dusch och raka benen. Så himla tråkigt, men så skönt när det är klart. Och med den nya hyveln gick det supersnabbt. Tack så mycket! Resten av kvällen tillbringade vi i sängen med att titta på Criminal Minds: Beoynd Borders. Jag måste ha nåt att variera med för just nu tittar vi på så många avsnitt av Supernatural att jag blir galen. Sen lade vi oss tidigt för jag hade sån pms att jag kände att jag behövde få sova bort det, trots att jag inte var det minsta trött. J var inte heller trött så han roade sig med Youtube och jag låg och lyssnade på det han tittade på tills jag somnade.

Men sov prutt-dåligt. Har vaknat fem gånger innan jag helt enkelt gav upp och klev upp och startade kaffet. Väntar på att J ska vakna men kliver han inte upp snart knycker jag hans kaffe också, mitt är nästan slut och jag känner att en mugg inte var tillräckligt nu när jag sovit så dåligt som jag gjort.

När man har pms
När man har pms

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.