Advertisements

Jag vet inte vad det är med mig, jag har alltid varit en sån som sover så länge jag bara kan. Men inte sista tiden inte, då vaknar jag mellan nio och tio, och de som känner mig vet att det inte är likt mig. I morse vaknade jag strax efter åtta men låg och drog mig till typ halv tio innan jag gick upp och gjorde kaffe. Och jag var först upp, före Leo till och med. Det var så skönt att bara sitta i lugn och ro och vakna till liv. Men kan inte skriva att jag njöt av tystnaden, för de håller på att trimma buskar här utanför så det var allt annat än tyst.

När jag hade suttit uppe ett tag kom Maja upp. Kors i taket! Den ungen är mer sjusovare än jag. Men Leo har fortfarande inte klivit upp och han är den morgonpigga. J sover också men jag hade inte väntat mig annat. Och jag var så kaffesugen så jag hällde precis upp hans kaffe i min mugg också. 🙂 Men jag hinner nog göra nytt kaffe åt honom innan han får för sig att kliva upp.

Idag får förorten besök. Kalle kommer över och ska hjälpa Maja att möblera om på hennes rum. Igen. Ungen gjorde ju nyss det med hjälp av sin bästa kompis, men nu är det då alltså dags igen. Men det är hennes rum så hon får hållas bäst hon vill. Ett plus är att det då blir städat också. Vilken mamma gnäller över något sånt?

Igår var en riktig shoppingdag. Ja, online-shopping så klart. Jag hatar ju att gå på stan. Innan trollen kom hem passade jag på att beställa lite engelska böcker ifrån play.com och så en grill. Äntligen! Har vi tur kan vi grilla till helgen. Och just den här veckan har Ica massor med bra erbjudanden på saker som är gott att grilla så det är bara att köpa och slänga in i frysen tills grillen kommit.

När trollen kom hem beställde vi böcker åt dem, och en svensk åt mig i serien jag samlar på, och så var sin film åt den. Jag skulle också beställt en film, men den jag ville ha fanns inte. Och kom inte på nån annan. Så det fick bli filmer till trollen bara. Eller ja, Leo valde en musik-cd istället för film. Så nu är det bara att vänta vid brevlådan på att alla paket ska trilla in. Som att vänta på julafton haha.

Älskar när det trillar in böcker i brevlådan
Älskar när det trillar in böcker i brevlådan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.