Advertisements

Jaha, bara för att jag fick sova ut igår så var jag säker på att det skulle vända, men där hade jag fel. Vaknade tidigt idag igen. Jag försökte att somna om, men det ville sig inte så jag gav upp och gick upp och startade kaffebryggaren. Alla andra sover fortfarande så jag sitter här och njuter av kaffet och tystnaden. En perfekt start på dagen helt enkelt. Men nu borde Leo snart komma upp för jag hör honom inne på rummet.

Igår blev jag barnledig några timmar, Kalle tog med barnen ut på pokémon-jakt runt hela stan. Och då vet alla som känner mig att jag får väldigt lite gjort. Tänkte istället sätta mig i soffan med en bok nu när läslusten kommit tillbaka men så fastnade jag i telefonen i några timmar till och från med kusinen istället. Hon är en av få jag faktiskt inte har några problem att prata i telefon med, annars föredrar jag att messa över att prata i telefon.

När trollen väl var tillbaka var det dags att fixa mat, och sen tog J disken. Gud så skönt att kunna gå ifrån bordet och inte bry sig om disken. Speciellt med tanke på att det är en av mina absoluta hatsysslor, det och tvätten. Men nu kunde jag bara sätta mig ner i soffan och vänta på att Dr Phil skulle börja. Den totala vardagslyxen. Synd bara att det är sommar och de bara sänder repriser och jag har sett de flesta avsnitt. Så det blev till att pilla på mobilen istället.

Hade ju hoppats att kunna grilla i helgen, men grillen har bara kommit till Örebro än så länge så tvivlar på att den hinner fram idag. Visserligen var det i natt den registrerades i Örebro så en liten chans finns ju. Men tror att vi får vänta tills nästa vecka. 🙁 Jag har ju halva frysen full med kött som bara längtar efter att bli uppätet. Men det får ligga kvar där tills grillen kommer, är ju tusen gånger godare att grilla än att bara steka i stekpannan. Så jag får komma på nåt annat till middag idag helt enkelt.

Förutom mat är det det gamla vanliga här hemma som ska göras. Tvätta, diska, borde fixa dammsugningen jag aldrig tog itu med igår, har en pärm med papper som ska fixas. Eller ja, alla papper som ska in där ligger här vid skärmen. Rätt summor ska skrivas upp och sen ska allt in i pärmen. Tar max två minuter men ändå blir det aldrig gjort. Så himla typiskt mig haha.

Johnny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.