Advertisements

Igår var det väldigt nära att det inte blev något grilla alls. Jag vet inte vilken idiot som skrivit monteringsanvisningen men att den personen inte fått sparken än är helt otroligt. Man skulle skruva i en skruv i en stång utan hål för skruven, monteringsanvisningen var i fel ordning så när jag till en början satte ihop den i den ordning som stod så gick den inte att få ihop för att man täppte bland annat till hålen där benen skulle in, hålen för skruvarna var för små osv osv. I en timma höll vi på, jag och Maja. Barnarbete är bra grejer. Men till slut fick vi ihop den, bara för att upptäcka att den inte gick igång. Bytte sladd för att kolla så det inte var skarvsladden det var fel på osv osv. Nopes, ingenting funkade. Den blev inte varm och lampan lyste inte. Tills Linda frågade om spärren. Kollade bruksanvisningen men stod inget om en spärr. Linda var snäll nog att skicka en bild på hur det såg ut på hennes grill och heureka, då hittade jag en liten spärr så lagom tills potatisklyftorna faktiskt var klara kunde vi börja grilla. Och det smakade himmelskt. Grillat är alltid mycket, mycket godare än att göra precis samma kött i en stekpanna.

I morse/natt vaknade jag vid fem och skulle upp och ta en cigg. Då sitter Leo ute på balkongen insvept i täcket och filosoferade över livet eftersom han inte kunde sova. Han hade inte sovit en blund, så jag körde honom i säng. Sen gick jag också och lade mig och sov några timmar till. När jag klev upp var Leo uppe. Frågade om han hade sovit nåt, och han hade sovit en halvtimma. På hela natten! Och Leo blir inte som andra när de blir trötta som blir slöa och orkeslösa. Nej då, han blir hyperspeedad, kan inte vara still, skriker när han pratar osv osv. Jag kan ju säga att jag faktiskt är rätt glad att det är just idag han ska sova hos Kalle. Då blir det hans problem. 🙂

Vad Maja och jag ska roa oss med vet jag däremot inte. Om vi kanske skulle ha lite filmmys. Bad henne fundera ut en film hon vill se. Det är så skönt att kunna få lite egentid ihop, oavsett om det är med henne eller Leo. Det är ju inte det lättaste att få till. Men med jämna mellanrum sover ena trollet hos Kalle, så då får jag lite egentid med det andra trollet. Helt underbart. Fast får Leo välja vad han vill göra så sitter han hellre vid datorn och kollar Youtube än umgås i soffan med mamma. Så  mycket för den egentiden alltså. 🙂

Inget går upp emot lite barnarbete
Inget går upp emot lite barnarbete

6 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.