Att inte vara god nog

Gud vilken dålig dag jag hade igår. Jag kände mig fet och ful, och som om jag inte är bra nog, gör tillräckligt bra saker och bara helt totalt misslyckad. Jag var på så dåligt humör att jag till och med stängde av mobilen och det händer aldrig. Och speciellt inte eftersom att jag vill att mina barn ska kunna få tag på mig om det är nåt och Rasmus bor ju inte här och Maja var iväg med Kalle. Men mobilen stängdes av och hamnade på bordet. Och hade nån av ungarna velat få tag på mig hade de ju kunnat höra av sig till antingen Leo eller J. Startade mobilen när jag skulle lägga mig så jag kunde ha koll på tiden när jag vaknade.

Maja stackaren hade jätteont i magen igår så hon kunde inte somna. Så jag värmde min vetekudde åt henne hon kunde lägga på magen och det hjälpte lite. Och så hade hon självklart sin katt hos sig, som alltid när hon ska sova, och jag tror att det också gjorde att hon kände sig lite bättre. Frågade om hon mådde illa, men det gjorde hon inte. Som tur är. Bara ont i magen. Och då är en spinnande katt och en varm vetekudde den bästa medicinen. Sa åt henne, vilket hon iofs redan vet, att vaknar hon och inte mår bra i natt så är det bara att hon kommer in till oss. Men det har hon inte gjort så jag antar att hon lyckades somna och fick sova hela natten. Ja, hon sover fortfarande.

Idag ska vi ner på Parkfestivalen. Jag känner inte alls för det, för dels är mitt stämningsläge inte så mycket bättre än igår, och sen tycker jag att Parkfestivalen bara är skit. Dålig musik ifrån RixFM och allting är skitdyrt som man kan köpa och av dålig kvalitet. Men trollen vill ner och då är det bara att bita ihop och åka ner. Kalle och J ska också med, vilket trollen kommer att bli glad över. Kalle ska även färga mitt hår idag så det är redo tills i morgon, så jag får se hur vi lägger upp dagen så vi hinner med allt.

Sen ska jag ju även hinna med allt det jag gör dagligen här hemma. Diska, rensa kattlådan, tvätta och handla. Det mesta kan jag ju göra medans tvättmaskinen går, men sen ska vi även få in färgningen av håret. Det tar ju sin lilla tid. Först ska all färg kletas i håret och det brukar ta en kvart till tjugo minuter, och sen ska det verka 30 minuter sen tar det sin lilla tid att skölja ur allting också. Men det löser sig säkert. Det brukar det göra.

Klart bästa vännerna ska sova tillsammans
Klart bästa vännerna ska sova tillsammans
(Visited 80 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com