Advertisements

Nu är mina troll äntligen hemma! Men de kom sent, vid klockan åtta på kvällen. Så vi fick inte så mycket tid ihop som jag hade önskat. Jag har ju saknat mina troll. Men lite mys och gos hann vi med. Det är väl enda gången de vill mysa och gosa, när de kommer hem ifrån pappa.

Det går sakta men säkert framåt på praktiken. Jag jobbar undan hög efter hög samtidigt som det hela tiden kommer in nytt, så det går inte så fort som jag hade velat. Men det går framåt i alla fall och det är huvudsaken. Har jag tur blir jag klar den här veckan, men det är inget jag räknar med.

På jobbet igår ringde min arbetsspecialist och vi har tid nästa torsdag med en budgetrådgivare ifrån FK. För att se vad allting hamnar på med lön, bostadsbidrag, barnbidrag osv osv. Jag har ju en rätt bra uppfattning, tror jag, men det ska bli kul att få det svart på vitt. Jag vet att fram tills jag kommit upp i 100% blir det ingen jättelön, men vi fyra ska nog klara oss ändå. Sen blir lönen ännu bättre när min projektanställning övergår i en vanlig anställning så det är bara att hålla ut tills dess.

Efter jobbet blir det samma gamla vanliga; till affären och handla till middagen, hem och tvätta och sen försöka varva ner på soffan. Jag har varit så himla uppvarvad i måndags och igår så jag kan inte riktigt slappna av när jag kommer hem. Och framåt kvällen får jag huvudvärk, nån timma innan det är dags att lägga sig. Jag antar att det tar ett tag för kroppen av komma in i de nya rutinerna igen efter fyra veckors ledighet.

Äntligen är hon hemma igen
Äntligen är hon hemma igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.