Advertisements

Trots att minutrarna går långsamt så går tiden ändå fort. Redan torsdag, snart helg. På jobbet går det extra fort med tanke på allt som finns att göra. Jag betar av en hög i taget, och har jag tur kanske jag hinner färdigt den här veckan, men det är högst tveksamt. Speciellt som högarna hela tiden fylls på. Men det är bara att bita ihop och beta av allt eftersom. Mindre kul.

Mindre kul var det också att nån snodde mina ägg jag hade till lunch igår så jag fick gå till affären och köpa en macka till lunch. Jag som verkligen hade sett fram emot mina ägg. Snopet stod jag där och stirrade in i kylen utan att hitta dem.

Efter jobbet igår åkte jag och handlade till middagen sen var det hem och tvätta som gällde. J hade varit rar och tagit disken efter att han hade vaknat. Så det var i stort sett bara tvätten som var kvar när jag kom hem, allting annat hade jag ju tagit innan jag gick. Jag går hellre upp lite tidigare varje morgon och fixar det som ska göras än att allting väntar när jag kommer hem.

Så det blev en stund på soffan. Vila var inte att tänka på, trots att jag var trött, för det försökte jag i två dagar utan resultat. Jag antar att jag är rätt uppvarvad när jag kommer hem ifrån jobbet där det är full fart. Då blir det svårt att koppla ner och koppla av. Men så småningom så kommer jag in i den rutinen också.

Efter maten diskade J och jag hängde tvätten. Hade egentligen hunnit hänga den innan middagen men jag var helt enkelt för trött. Så det fick bli efter.  Sen blev det soffan och tv fram tills trollen skulle lägga sig. När de hade lagt sig blev det sängen och ett avsnitt Mistresses och sen var det dags att sova. Vi har blivit riktigt duktiga på att lägga oss i tid nu efter semestern. Kan ju var därför jag inte kan vila på soffan också, för även om jag är trött har jag sovit de timmar jag behöver på natten. Till skillnad ifrån innan semestern när vi somnade sent varje natt.

Idag blir det samma som alltid. Först praktiken, sen handla, hem och tvätta och sen ta det lugnt tills det är dags för middag. Efter middagen ska jag diska, och sen blir det en dusch och raka benen. Inte för att det är nåt sommarväder nu precis. Men har inte rakat benen på en vecka så det behövs.

Efter att trollen har somnat blir det senaste avsnittet av Pretty Little Liars och sen dags att sova. Jopp, Lilith har blivit duktig på att lägga sig i tid trots att jag egentligen är nattmänniska. Men måste orka med en dag på jobbet.

Johnny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.