Advertisements

Men gud så skönt det var med lite sovmorgon då, även om jag gärna sovit längre än till klockan nio. Men vaknar man och är hyfsat pigg så kan man lika gärna kliva upp. Jag hade nog kunnat somna om om jag velat, men då hade jag nog vaknat ännu mera trött. Så jag klev upp och tryckte igång kaffebryggaren och gick ut och tog en cigg.

Igår kom jag äntligen ikapp på jobbet! Fyra veckors samlat arbete fick jag undan på en vecka. Jopp, Lilith kände sig faktiskt duktig. Så nästa vecka kan jag äntligen ta itu med att få ordning på arkivet. Inget jag ser fram emot direkt men det måste göras. Jag har ju fått fria händer vad gäller arkivet så nu ska det väl bli ordning.

Efter att jag slutat tog jag bussen hem och väntade på att Leo skulle komma hem så att vi kunde gå och handla. På fredagar slutar han halv tre, vilket jag hade glömt bort att jag ens sagt åt honom att han kunde göra. Så jag satt ute på balkongen med en cigg och undrade varför jag inte tänkt på att säga åt honom det, när han plötsligt ringer på porttelefonen. Då hade jag tydligen sagt åt honom det under semestern och sen helt glömt att jag sagt det. Bra Lilith!

Vi gick och handlade och sen hem och slappa i soffan, och vila fötterna som värkte efter att ha stått hela dagen, fram tills det var dags att fixa middag. Efter middagen kunde jag bara slappa eftersom J tog disken. Sen skulle ungarna fredagsmysa med Scooby Doo, vilket jag hatar, så jag lade mig i sängen och kollade på Bones ett litet tag eftersom J satt i soffan med trollen. När han kom in i sovrummet varvade vi White Collar med Supernatural tills Lilith blev jättetrött helt plötsligt och ville sova. Innan midnatt en fredag. Jopp, första veckan på jobbet har tagit på krafterna.

Idag ska vi ut på landet till mamsen och fira henne, hon fyllde ju år i veckan. Vi ska inte vara där förens efter klockan två så jag har lite tid på mig att vakna till liv med mitt kaffe, göra mig i ordning och fixa allt som behöver fixas här hemma vilket inte är mycket. Nu när vi är två som håller på går det rätt fort det lilla som ska göras.

Vet inte när vi kommer hem ifrån mamsen men gissar på lagom till middag. Innan vi åker måste jag komma på vad vi ska äta. Den ständiga frågan. Nånting som går relativt fort får det bli med tanke på när vi kommer hem. J ska också med ut till mamsen. Jag gillar när han följer med på såna saker. Han har träffat hela släkten nu förutom min storebror som jag tror kommer ut till mamma idag.

Äntligen i kapp på jobbet
Äntligen i kapp på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.