Advertisements

Jag lade mig en stund på soffan igår för att vänta på tvätten och vips så somnade jag. Och sov alldeles för länge, jag vaknade strax innan vi skulle äta. Och vi som skulle äta tacogratäng vilket tar sin lilla tid att få i ordning så maten skulle bli sen. Och jag avskyr att gå ifrån sömn till spisen på en gång. Tack gode gud så föreslog Kalle att vi skulle käka på Burger King istället så då fick det bli så. Då slapp jag laga mat och J slapp disken. Win-win för alla helt enkelt.

När vi kom hem kollade jag på lite kort med trollen ifrån när de var små. Jag älskar att sitta och bläddra igenom fotoalbum, och trollen älskar det också. Det är så mysigt att sätta sig i soffan med et albm i knät och kolla igenom.

Det märks att trollen haft sommarlov för jag hade noll koll på när de skulle i säng. Leo kom i säng när han egentligen borde legat i sängen ett bra tag och Maja kom i säng en stund efter att hon egentligen borde ha lagt sig. Men de kom i säng i alla fall. Vi kröp ner under täcket och kollade lite serier innan det var dags att sova. Jag måste säga att vi har blivit rätt duktiga på att komma i säng i hyfsad tid med tanke på att jag ska upp tidigt morgonen efter. Inte alls som innan semestern när klockan kunde vara långt innan midnatt innan vi somnade.

Idag blir det det gamla vanliga. Först praktik och börja med att få i ordning i arkivet. Slipper iofs handla nånting eftersom vi inte åt tacogratäng så det finns kvar till idag. Sen hem ifrån praktiken och fixa tvätten jag glömde igår och som måste tvättas om. Hänga den. Sen vet jag inte hur mycket jag har att göra. Tror jag kommer att hinna det mesta innan jag går idag så det kommer nog bara vara tvätten kvar.

Antar att trollen kommer att vara lite småtrötta idag. Leo går ju bara till klockan tio iofs. Sen får vi se om Öppna verksamheten har öppet så tidigt, annars får han gå hem till J tills jag slutat. Maja har jag inte fått nån info om alls hur hon kommer att var i skolan den första dagen. Lite dåligt kan tyckas att de inte skickar ut info om det. Men jag lär väl märka om hon är hemma eller inte när jag slutar. Jag tänkte även att hon skulle få tillbaka sin telefon idag, men några få regler som måste följas för att hon ska få ha den. Det är full insyn som gäller hädan efter.

Älskar att kolla igenom gamla bilder
Älskar att kolla igenom gamla bilder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.