Advertisements

Gud vad kaos det var på praktiken igår. Jag kunde äntligen börja ta itu  med arkivet och hittade direkt en massa fel. Så jag tror inte det räcker att gå igenom två år tillbaka, jag måste nog gå igenom alla fem år som finns där. Tusentals med akter. Men hittade så många fel att jag inte vågar chansa. Skulle nån begära ut sin akt och vi inte kan hitta den skulle vi få stora problem. Så jag har att göra veckor framåt, kanske en månad om jag har riktigt otur. Beror på hur mycket annat som kommer in som jag måste ta itu med. För att ens orka tänka tanken på allt jag skulle ta itu med så fick det bli en mugg kaffe även efter lunch, nånting som inte hör till vanligheterna. Jag brukar nöja mig med en mugg på frukostrasten.

När jag kom hem fixade jag tvätten sen lade jag mig på soffan en stund för att kolla på tv, och somnade. Pang sa det bara så sov jag. Vaknade strax innan jag skulle fixa middag så jag hann vakna till liv lite grand innan det var dags för middag. Jag avskyr att gå direkt ifrån att sova till att ställa mig vid spisen men som tur var slapp jag det.

Och igår började skolan igen. Dock bara en kort dag, tror Maja var hemma strax efter nio på morgonen. Men hon åkte till sin kompis, och Leo var på öppna verksamheten till klockan tre så när jag kom hem var J precis på väg härifrån så det blev en stunds härlig egentid efter att han hade gått och innan Leo kom hem. Men den här veckan blir en kort vecka, en liten mjukstart så de slutar tidigare. Så det var den enda egentiden jag fick den här veckan.

Idag blir det samma gamla vanliga som alltid. Praktik, handla, tvätta. Mitt liv går på repeat för tillfället och jag älskar det. Ingen drama, inget oväntat som händer. Allt bara flyter på. Det är underbart. Men vi får se hur länge det varar, livet har en förmåga att lägga sig i när det är så här.

Livets dryck
Livets dryck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.