Advertisements

Det tog en halvtimma men vi fick ordning på dockan på jobbet till slut. Jag bad Bettan om hjälp då hon är i alla fall hyfsat teknisk. Hon började med att byta ut strömkabeln till en annan styrka och då startade i alla fall datorn. Men tangentbordet ville inte funka ändå. Men vi fick det också att funka till slut efter omstart om lite annat. Så efter 30 minuter kunde jag äntligen jobba. Fast då var det frukostrast så det fick vänta tills efter. Men nu har jag i alla fall kommit lite mer än halvvägs med att gå igenom alla akter för 2015, och hjälp vad många fel jag har hittat. Högen med felarkiverade akter bara växer och växer.

Idag slutar jag tidigt. Jag ska träffa min arbetsspecialist. I vanliga fall kommer han ju till praktiken, men idag har vi möte med nån ifrån Försäkringskassan för att gå igenom hur ekonomin blir efter att jag börjat jobba, så att jag faktiskt inte går back på det. Jag har ju räknat på det lite själv och kommit fram till att jag går ungefär plus minus noll. Men det är ju bara en kort tid det kommer vara så, att jag jobbar 75%, målet är ju 100% och då kommer jag absolut gå plus. Och när min projektanställning är slut och jag får en vanlig anställning kommer det att innebära ca 4000 mer i månaden, innan skatt så då går jag absolut plus.

Kalle kom över en stund igår också. Min radio på jobbet strular ju, och tant som jag är, älskar jag att lyssna på P3 om dagarna. Men mottagningen på min radio kommer och går och det driver mig till vansinne. Så Kalle tog en sväng på stan och hittade en rosa radio åt mig som han var över och lämnade igår. Så nu kan jag äntligen lyssna ordentligt.

Efteråt blir det som vanligt att först handla och sen hem och tvätta. Jag förstår inte hur det kan komma sig att tvättkorgen alltid är full trots att jag tvättar varje dag. Är det bara hos mig det är så eller händer det andra också? Har jag tur hinner jag lägga mig en stund på soffan för jag är så sjukt trött.

Nu ser allt ut som det ska igen på jobbet
Nu ser allt ut som det ska igen på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.