Advertisements

Mötet igår gick väl så där. Tyckte hon krånglade till det onödigt mycket så jag förstod inte hälften av vad hon pratade om. Vi skulle ju prata om hur mycket jag kommer att ha totalt, när jag börjar jobba, med jobbskatteavdrag, barnbidrag, underhåll, bostadsbidrag osv men hon började genast att räkna på bostadsbidraget med nån konstig formell som ingen förstod något av och jag fick aldrig nån totalsumma på hur mycket jag kommer att få i månaden med allt inräknat. Så när hon hade gått satt jag och min arbetsspecialist kvar och han förklarade mycket bättre och kunde visa svart på vitt hur mycket jag kommer att få på 75%, 100% och när det övergår ifrån specialanställning till vanlig anställning även om det kommer ta ett tag att komma hela vägen dit. Jag kommer att gå lite plus på att tacka ja till 75% även om jag förlorar en del förmåner som jag har nu. Så på 75%, och om man räknar på att vi blir sambo i oktober så är det inte många kronor jag går plus. Men det är ju bara ett steg på vägen, och på det steget kommer jag inte stanna länge. Målet är ju 100% och dit har jag tänkt att nå runt nyår, vilket inte är helt omöjligt.

Problemet är bara arbetsuppgifterna, de är för få. Nu, när jag håller på att göra i ordning arkivet har jag ju att göra, men det kommer jag ju inte göra för alltid. Nån månad och sen är det i ordning. Då kommer jag ha väldigt mycket dötid. Igår fick vi bara in en akt för arkivering och två papper som skulle skannas. Så hade jag inte haft arkivet att sysselsätta mig med så hade jag inte haft nånting alls att göra resten av dagen. Men det är sånt vi får diskutera på mötet med chefen som min arbetsspecialist skulle boka in. Då ska vi även diskutera att jag lägger på en timma om dagen så att jag är kvar till klockan 15. Men då måste det som sagt finnas nåt att göra. Men det löser sig alltid. Hoppas vi.

Bloggen strulade igår. Uppdaterade Jetpack, och då försvann mobilversionen till mobilen, trots att det stod att den var aktiverad. Och jag är lite kinkig när det gäller hur jag vill att det ska se ut. De flesta plugin visar bara en lång lista med rubriker på förstasidan och så får man klicka sig vidare för att läsa varje inlägg. Jag vill ju att alla inlägg ska synas i sin helhet på förstasidan så man slipper klicka sig vidare. Men ett sånt plugin var svårt att hitta. Tog en evighet innan jag hittade ett enda som fungerade. Det är iofs en väldigt ful design, eller ja, det är väl mer färgerna som är fula. Men det visar i alla fall alla inlägg i sin helhet på förstasidan så jag får väl vara nöjd med det.

Dagens plan är en promenad med chefen efter lunch. Hon är ju ny hon också, tror hon började nån vecka innan jag gick på semester. Och hon vill ha informella möten med alla medarbetare en och en för att lära känna alla och det gör hon genom promenader, och idag är det min tur. Problemet är bara att det regnar. Tur att det finns paraply. Men varför kunde vi inte bara sitta ner med en kopp kaffe på hennes kontor och prata? Mycket bättre än en promenad i regnet.

När jag slutat ska jag klippa mig, bara fräscha upp det och ta topparna. Så smidigt med en frisör vägg i vägg med kontoret. Smet in där i veckan och kollade om det fanns nån tid ledig idag efter jobbet och det fanns det. Måste boka tid för att klippa Maja också. Men det får jag göra om nån vecka när alla räkningar är betalda. Efter att jag klippt mig ska jag ner på stan. Ska se om jag kan hitta nåt fint, och billigt, att ha på kontoret så det blir lite mer personligt. När min handledare blev sjukskriven kom hon ju och hämtade alla sina saker och det blev väldigt tomt. Det enda jag har där nu är min rosa radio jag fick av Kalle som en för tidig julklapp.

Sen blir det hem och bädda rent och slänga sig i duschen. Måste raka benen också. Bleh! Så himla tråkigt men så skönt när det är klart. Och speciellt när man har bäddat rent sängen också. Det finns nog inget som slår att krypa ner i en renbäddad säng nyduschad och med nyrakade ben. Heaven! 🙂

Trollen åker till sin pappa idag och det kommer att bli så tomt och tyst så det finns inte. Det har ju varit full fart ett tag nu de helger jag varit barnledig så den här helgen bestämde jag mig för att bara ta det lugnt och bara vara. Eventuellt kommer Js mamma hit på lördag, men förutom det har vi inga planer alls. Så himla skönt.

Min jätterosa radio
Min jätterosa radio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.