Advertisements

Samtalet med chefen igår gick jättebra. Det var ju egentligen tänkt att vi skulle gå ut på en promenad och prata, men det spöregnade verkligen efter lunch så vi satte oss på kontoret med var sin kaffe istället efter lunch. Vips så var klockan två och det var dags för mig att sluta, så vi satt i 1 ½ timma och pratade, och hade säkert kunnat sitta längre. Jag fick så mycket beröm över att jag tar för mig, visar framfötterna och inte är rädd för att fråga om det är något jag undrar över. Hon berömde mig särskilt över att jag fattade beslutet att ta itu med arkivet och få ordning där. Fem års akter som jag måste gå igenom på datorn för att se så allt stämmer och sortera upp det. Lite som att öppna Pandoras ask.

När jag slutat gick jag ner till frisören. Vi gjorde inget speciellt med håret utan klippte bara topparna och fräschade upp det, det var ju ändå inte så länge sen jag klippte mig sist. Det tog typ 20 minuter sen var det dags att gå till bussen och åka ner på stan. Jag hittade en kaffemugg till jobbet och en liten tavla jag ska sätta upp. Det är en bra början i alla fall. Sen, vid tillfälle, ska jag nog framkalla lite foton att ha där också. Var även tvungen att köpa lite svarta baslinnen. Jag har ju några svarta, grovstickade tröjor som är halvt genomskinliga som funkar att ha på jobbet om jag har något under. Och så mycket som jag älskar svart, och har nästan bara svarta kläder, så har jag inga svarta bastoppar. Alla mina linnen och toppar är med tryck, för urringade för att ha på jobbet osv. Så tre stycken linnen fick följa med mig hem. Och en till bh. Det behövdes också. På väg till bussen smet jag förbi Subway och köpte med mig mat hem.

När jag kom hem startade jag tvättmaskinen och tvättade upp mina nya linnen och så bäddade jag rent. Skulle ha hoppat in i duschen och rakat benen också men tänkte att det gör jag senare, ikväll. Istället lade jag mig på soffan och då kände jag hur trött jag var. Det har varit lite väl mycket möten och information den här veckan och då blir jag helt slut i huvudet. Var vaken när J kom men somnade på soffan en liten stund senare och sov en timma. Så himla skönt, men var fortfarande helt slut när jag vaknade. Men eftersom klockan var sju då så ville jag inte fortsätta sova för då hade jag varit vaken hela natten sen. Men det där med att duscha och raka benen var bara att glömma, det tar jag idag istället.

Istället lade vi oss i sängen och kollade serier, vi växlade mellan Supernatural och White Collar tills klockan var halv ett. Då gav vi upp och gjorde oss i ordning för att sova. Var helt säker på att jag skulle vakna halvtidigt så jag blev överlycklig när jag vaknade i morse och såg att klockan var halv elva. Det var välbehövligt att få sova ut och jag känner mig mycket piggare nu.

Idag har vi inga större planer. Jag ska tvätta sängkläderna ifrån igår och handla. Det är ungefär så långt som jag kommit i planeringen. Sen kanske Js mamma kommer över också, men det vet jag inte än. Han sover ju fortfarande så kan inte fråga honom. Och har inte numret till hans mamma så jag kan skicka ett sms och fråga. Så jag får vackert vänta tills han vaknar. När det nu blir. Han är ju en mästare på att sova och jag brukar alltid vakna några timmar före honom. Fördelen med det, för honom, är att kaffet alltid är klart åt honom när han kliver upp.

Passar utmärkt på jobbet
Passar utmärkt på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.