Advertisements

Vi fick tyvärr inte besök igår, det får bli en annan gång istället. Så det var bara jag och J här hemma. Vi levde ett riktigt Svensson-liv och handlade, tvättade, lagade mat och diskade. Eller ja, jag tog tvätten och han tog disken. Passade även på att hoppa in i duschen och att raka benen som jag skulle gjort i fredags men inte orkade. Vi slötittade på tv fram tills middagen och efter det så lade vi oss i sängen och kollade Supernatural och White Collar istället för alla dåliga program på tv. Gud så jag längtar tills alla mina serier kommer igång igen för hur mycket jag än gillar Supernatural och White Collar känns det lite uttjatat att bara se de två serierna hela tiden.

Idag vaknade jag vid tio och kände mig hyfsat utvilad så jag klev upp och startade kaffet och gick ut och tog en cigg. Jag gillar den här lilla stunden på morgonen med mitt kaffe och det är helt tyst. Man kan vakna till liv i lugn och ro, utan nån stress över tider att passa. Vill jag sitta en timma med kaffet så gör jag det. Vilket jag oftast gör. Ibland längre.

Idag ska vi hem till Rasmus och hämta en tv. Han bor ju inte så överdrivet långt bort, men vem har lust att gå och släpa en tv hela vägen? Så Kalle är snäll och kör oss. Vilket är tur för jag har så dåligt lokalsinne att jag fortfarande inte hittar dit haha. Trots att det inte är mer än en kvart bort. Jag har nog Sveriges sämsta lokalsinne tror jag. Det är ett under att jag hittar till och från jobbet. Förutom ett besök hos Rasmus ska jag hinna handla och fixa lite hemma. Äta gör vi när vi är klara hos Rasmus nån gång. Så ska jag bara komma på något att äta också. Den ständiga frågan liksom; vad ska vi äta?

Den här helgen blev inte alls som planerat, men den blev bra ändå. Först skulle vi haft besök fredag till måndag som skulle sova kvar här, men så blev det inte. Sen skulle vi istället fått ett besök igår, och ett besök idag men så blev det inte heller. Så det har varit bara jag och J hela helgen men jag klagar inte. Han är ju min bästa vän, och jag älskar att vara med honom så det stör mig inte att ligga i sängen i pyjamasbyxor och kolla serier bara han och jag en hel helg. Tvärt om, jag kan inte tänka mig nåt bättre. Att få somna nära varje kväll, och att vakna upp och se honom ligga bredvid mig, det är allt jag behöver för att vara lycklig.

Johnny

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.