Advertisements

Igår var vi hemma hos Rasmus en stund och drack kaffe och umgicks. Han har fått dit lite mer saker nu än han hade förra gången, bland annat ett köksbord. Vi var där tills han och hans tjej skulle iväg. Då körde Kalle oss till Målet så vi kunde köpa pizza och sen hem. Det är så otroligt skönt att ha haft en lugn helg. Vi käkade, glodde lite på tv innan vi förflyttade oss in till sovrummet där vi kollade på lite Supernatural och White Collar, som vanligt, innan det var dags att sova. Vi somnade rätt tidigt, i alla fall jag, vilket var skönt eftersom idag ringde alarmet tidigt för oss båda. Praktik för mig och skola för J.

Idag kommer äntligen mina troll hem! Som jag har saknat dem. Visst är det skönt med en lugn helg, men det är ännu skönare att ha dem hemma. Maja kommer nog vara extra glad idag, för idag börjar Idol som hon och J ska se. Leo ska i säng lagom tills det börjar, och själv lägger jag mig nog i sängen och tittar på nåt under tiden. Jag vägrar se det. Och jag har ju hur mycket som helst liggandes att titta på av nåt annat, som är bra, så jag väljer nog hellre det alternativet.

Efter praktiken tar jag bussen till affären för att handla något till middag, sen hem och slänga på sängkläder i trollens säng om jag inte hinner med det innan. Tvätta vet jag garanterat att jag inte hinner innan så det måste jag ta då. Jag skulle tagit trollens sängar igår, men glömde helt bort det så det får jag ta idag istället. Sen vet jag inte om det är så mycket mer jag behöver göra. Rensa kattlådan och allt sånt hinner jag garanterat med innan praktiken så det behöver jag inte hinna med efter. Jag brukar försöka göra så mycket som möjligt innan. Jag går hellre upp lite tidigare och hinna med det mesta så jag kan ta det lugnt när jag kommer hem än sover lite längre och allt är kvar att göra i eftermiddag.

Tillbaka till allvaret
Tillbaka till allvaret

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.